Aeroportul din Bruxelles

 

Aeroportul din Bruxelles este situat la 12 km de Bruxelles,capitala Belgiei. Unii îl numesc  aeroportul Zaventem, datorită locației sale. El are legături cu aproape toate capitalele europene și multe alte orașe mari, dar zborurile intercontinentale nu sunt efectuate atât de des ca în alte noduri aeriene din Europa. Principala companie de serivicii aeriene din acest aeroport este Brussels Airlines, care deservește mai multe zboruri către Europa, oferă zboruri intercontinentale către America de Nord și un lucru destul de neobișnuit pentru companiile aeriene europene sunt zborurile către mai multe țări din Africa.

 

Aeroportul din Bruxelles utilizează conceptul unui singur terminal, aceasta înseamnă că toate serviciile se efectuează sub un singur acoperiș. Clădirea terminalului este formată din mai multe niveluri. Gara se află la primul nivel, autobuzele și taxiurile sosesc la nivelul 0, avioanele sosesc la nivelul 2 și, în consecință la nivelul 3 se efectuează decolările. Nivelurile 2 și 3 sunt conectate la cele două terminale de aeroport (A și B).

 

Magazine, baruri și restaurante sunt situate în întreaga clădire a Aeroportului din Bruxelles. Mai multe dintre astfel de încăperi se află în zona de decolare. Printre acestea, cea mai mare parte din ele sunt magazine mici, mai sunt și cafenele, magazine de suveniruri și o farmacie. Cele mai multe dintre servicii pot fi utilizate numai după trecerea punctului de securitate, astfel încât, acestea nu sunt impozitate. Unele branduri au filialele lor în ambele terminale, dar cele mai multe se întâlnesc numai în terminalul A. Aeroportul oferă, de asemenea, un loc special pentru ceremonii religioase (pentru catolici, evrei, musulmani, ortodocși și protestanți), precum și un loc pentru meditație. Aeroportul dispune de facilități pentru conferințe și convenții de până la 600 de participanți. Singurul hotel la aeroport se află vizavi de terminal. Se oferă servicii de transfer de la 14 hoteluri din apropiere.

 

Toți pasagerii au acum acces nelimitat și gratuit la Wi-Fi.

 

Dacă veți zbura spre Aeroportul Bruxelles aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului, prognoza meteo, hotelurile din Bruxelles și alte informații utile.

 

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Bruxeles

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul Bruxeles atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Bruxelles. Cu Avia.md veți găsi rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai scurt timp. Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Nu sunteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Bruxeles. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compara prețurile pentru miile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune prețuri la toate biletele de avion.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel din Bruxelles, Avia.md  vă va ajuta să găsiți cele mai mici prețuri în toate hotelurile cunoscute din oraș. Modalitățile de plată a biletelor de avion pot fi găsite pe AVIA.MD.