Aeroportul Internațional Viena

Aeroportul International Vienna (aeroportul Schwechat din Viena, IATA: VIE) – cel mai aglomerat și cel mai mare aeroport din Austria, care este situat la câțiva kilometri de Viena și de orașul Schwechat. Aeroportul este baza companiei Austrian Airlines și Niki.

 

Pentru a ajunge la Viena, puteți utiliza căile ferate, autobuzul sau taxiul. În cazul în care destinația dumneavoastră finală nu este Viena, atunci puteți să luați unul dintre trenurile de mare viteză.

 

Există trei săli principale în Aeroportul Internațional din Viena – două săli mici și sala  AIR JET, precum și complexul SKY un hol cuprinzător divizat în  zona Schengen și zona ce nu face parte din Schengen.

 

O serie de magazine gastronomice de standarde diferite sunt disponibile în două zone  cea controlată de  aeroport și cea terestră în afara lui începând de la McDonalds si Burger King, care se încheie cu restaurantele scumpe vieneze. În timp ce costurile pentru un burger la același preț ca și peste tot în restaurante de lux este mai scump decât în oraș. Dacă aveți un buget limitat, încercați să găsiți unul din supermarket-urile (Billa, Spar) unde veți putea cumpăra produse alimentare la prețuri agreabile.

 

Aeroportul Internațional din Viena este echipat cu fotolii confortabile și cu prize elctirice pentru folosirea gadgeturilor. Aeroportul oferă un acces gratuit la internet și cu viteză înaltă și fără limită de timp. Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD. Modalitățile de plată a biletelor de avion pot fi găsite pe AVIA.MD.

 

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD.