+373 22 890-890 Lu - Vi: 08:00 - 19:00,
Sâ: 08:00-17:00,
Du: Zi de odihnă
menu menu
Zbor 1
Zbor 2

Țări

Moldova, Italia, Rusia, Portugalia, Franta, Germania, Turcia, Italia, SUA, Canada, Polonia, Romania

Orașe

Chișinau, Moscova, Kiev, Roma, Verona, București, Berlin, Istanbul, Minsk, New-York

AEROPORTURI

Domodedovo, Pulkovo, Heathrow, Kennedy, Chishinau, Charles-des-Golles, Borispol, Otopeni

Achitare online

Visa, Master Card, Sisteme de Plati Electronice, Transferuri Bancare sau Achitari Numerar

MOTORUL DE CĂUTARE AL BILETELOR DE AVION IEFTINE

Căutarea comodă a biletelor de avion

Serviciul online Avia.md propune cea mai comodă metodă de căutare a biletelor de avion online global la cele mai avantajoase prețuri. Avia.md - sigur, rapid, confortabil.

Compararea prețurilor online

Cum să găsești bilete de avion la cel mai bun preț? Avia.md în timp real compară propuneri de la zeci de companii aeriene și vă propune cele mai bune opțiuni.

Promoții si propuneri speciale

Acum nu mai este nevoie de căutat reduceri și promoții pe zeci de web-siteuri. Pe Avia.md găsiți cele mai avantajoase prețuri la toate biletele de avion în doar câteva click-uri.

Suport clientelă online

Agenții de suport clientelă al serviciului Avia.md sunt mereu la îndemână, gata să vă ajute cu toate problemele și neclaritățile voastre. Suport calificat oricând și oriunde.

Achitarea biletelor online

Metoda de achitare online vă ajută să evitați taxa de deservire a agenților. De asemenea biletul electronic este asigurat în caz de pierdere sau fraudă.

Rezervarea Instantanee

Cu Avia.md aveți posibilitatea de a rezerva și procura biletul dorit în câteva clickuri. Sistema inteligentă vă ajută să găsiți ușor zborul și să procurați biletul repede și simplu.

ULTIMELE RECENZII DE LA CLIENȚII NOȘTRI

  "Deseori am zboruri si frecvent mă folosesc de acest serviciu. Mereu găsesc tichete ieftine pe Avia.md, care le pot cumpăra într-un pas. Recomand acest serviciu prietenilor mei."

Artur Rosu, 10.01.2018

  "Diferanța între AVIA.MD și alte online servicii este că aici noi avem posibilitatea de vedea toata informația mult mai ușor, ce ne ajută să facem o alegere perfectă"

Radu Dumitrescu, 01.08.2017

  "Îmi place ideea și posibilitatea de a găsi informații complete și reale despre serviciile Avia, biletele de avion precum și rezervarea și tarifele hoteliere pe același site. Mulțumesc!"

Adrian Ursu, 10.03.2018

  "Avia.md este primul serviciu online, ce imi creaza incredere. Personalul profesionist si serviciul comod pentru procurarea tichetelor de avion si rezervarea hotelurilor."

Mihaela Pietrari, 29.08.2016
Creare cont