spre Nuremberg

Bilete de avion Chisinau - Nuremberg (NUE), Germania. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Nuremberg (NUE), Germania. Rezerva online

NUREMBERG ESTE UN ORAȘ ÎN NORDUL ȚĂRII GERMANE BAVARIA.

Cunoscut pentru clădirile medievale, inclusiv fortificațiile și turnurile de piatră din Altstadt (Orașul Vechi).

Regiunea Nürnberg, cu aproape două milioane de locuitori, 10.000 km² de suprafață și o contribuție la produsul național brut de 50 de miliarde de euro, este printre cele mai puternice regiuni din Germania din punct de vedere economic.

Titlurile și poreclele informale ale Nürnbergului sunt „Trezoreria Imperiului German”, „Dürerstadt”, „Meistersingerstadt”, „Orașul Christkindlsmarkt”, orașul jucăriilor, turta dulce Lebkuchen și cârnații Bratwurst.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți?

Cetatea Nürnberg

unul dintre cele mai importante monumente culturale și istorice ale orașului Nürnberg. Este format din Cetatea Imperială în partea de vest și Cetatea Burggrave în partea de est. Cetatea este situată la nord de râul Pegnitz, pe vârful unei stânci cu vedere la orașul vechi Seebald. De pe puntea de observare a cetății, orientată spre sud, sub ea se află o vedere magnifică asupra Cartierului Meșteșugarilor și a orașului vechi.

Casa lui Albrecht Dürer

situat în partea veche a orașului Nürnberg, construit în jurul anului 1420, locul în care artistul a trăit și a lucrat din 1509 până la moartea sa în 1528. Durer locuia într-o casă cu soția, mama și studenții și ucenicii săi. Astăzi casa este muzeu și aparține, împreună cu Colecția Grafică Nürnberg, uniunii muzeelor orașului.

Muzeul Național German din Nürnberg

cel mai mare muzeu de artă și istorie din Europa germanofonă. Colecția muzeului include aproximativ 1,3 milioane de exponate. Fondat de Hans Philipp von Aufses în 1852 ca Muzeul German. Complexul muzeal modern include clădirile marii mănăstiri cartusiene Nürnberg.

Muzeul Jucăriilor din Nürnberg

este un muzeu municipal care a fost fondat în 1971. Este considerat unul dintre cele mai cunoscute muzee de jucării din lume, prezentând istoria culturii jucăriilor din antichitate până în zilele noastre. Nucleul colecției muzeului este de aproximativ 12.000 de jucării colectate de-a lungul deceniilor de Lydia (1897–1961) și Paul Bayer (1896–1982).

Biserica Sf. Sebald

cea mai veche dintre bisericile mari ale orașului Nürnberg și cea mai veche biserică parohială luterană a orașului. Construcția clădirii a început în anii 1230. Biserica a obținut statutul de biserică parohială în 1255 și a fost finalizată între 1273–75. La mijlocul galeriilor secolului al XVII-lea, clădirea și interiorul ei au fost reconstruite în stil baroc. Biserica a fost aproape distrusă de bombardamentele aliate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dar a fost ulterior reconstruită. O parte din interior a supraviețuit, inclusiv altarul Sf. Sebald, opera lui Veit Stoss și vitraliile.

Muzeul Transporturilor din Nürnberg

muzeu din Nürnberg, fondat la sfârșitul secolului al XIX-lea. Este format din Muzeul Căilor Ferate Germane și Muzeul Comunicațiilor. Muzeul Transporturilor din Nürnberg este unul dintre cele mai vechi muzee de istorie tehnică din Europa. Nürnberg a fost primul oraș german care a avut o cale ferată în 1835. În februarie 2007, numele „Deutsche Bahn Museum” a devenit numele oficial al Deutsche Bahn Museum.

Biserica Sf. Lawrence

este una dintre cele mai importante biserici medievale din fostul oraș imperial liber Nürnberg și una dintre primele biserici din Germania care a devenit luterană. Primele referiri la Capela Laurentius din Nürnberg datează din 1235 și 1258; planul acestei capele a fost parțial stabilit în timpul săpăturilor din 1929. Biserica și-a căpătat forma actuală în secolul al XV-lea. Biserica, grav avariată de raidurile aeriene în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost reconstruită în 1949. Orga bisericii este a doua ca mărime din Germania și cea mai mare dintre orgile din Biserica Evanghelică din Germania.

Teatrul de Stat din Nürnberg

Complex multi-teatru german din Nürnberg. Al patrulea teatru de stat din Bavaria. Oficial, Teatrul Orașului din Nürnberg a fost deschis la 1 octombrie 1945. În ceea ce privește conținutul producțiilor, accentul în anii 1950 și 1960 a fost pus pe operetă și operele contemporane. În 1955, a fost sărbătorită cea de-a 50-a aniversare a teatrului.O lucrare semnificativă în istoria operei de la Nürnberg a fost lucrarea „Seelewig”, compusă de organistul și compozitorul orașului Sigmund Staden. Această piesă este prima operă germană care a supraviețuit, textul ei a fost scris de Georg Harsdörffer, co-fondator al asociației literare Pegnitz Flower Order.

Schöner Brunnen

Această fântână din secolul al XIV-lea este situată în piața principală din Nürnberg, lângă primărie și este considerată una dintre principalele atracții ale Milei istorice a orașului. Fântâna are aproximativ 19 metri înălțime și are forma unei turle gotice.

Rezervați un bilet spre Nuremberg împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Nuremberg, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de călătoria dumneavoastră, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Londra.


spre Nuremberg

/

Germania


Orasul: Nuremberg


Codul orasului: NUE


Tara: Germania


Codul tarii: DE


Aeroporturi:


Spre Nuremberg -
Decolarea Din:

Din Nuremberg -
Decolarea Spre: