spre Dusseldorf

Bilete de avion Chisinau - Dusseldorf (DUS), Germania. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Dusseldorf (DUS), Germania. Rezerva online

Informații generale

Düsseldorf este situat pe malul Rinului, la nord de Koln. Din punct de vedere istoric, acesta nu se poate răsfăța cu o istorie îndelungată, cum vecinul său din Sud, sau un alt oraș cu o populație densă din Germania, dar cu toate acestea, este capitala statului federal Renania de Nord al Westfalia și capitala întregei reginui, cunoscută sub numele de zona Ruhr. Acestea din urmă, se consideră una dintre cele mai aglomerate din Europa, cu o populație combinată de peste 10 milioane de oameni.

Să ne reîntoarcem la Düsseldorf. Orașul a fost fondat în jurul secolului al XII-lea, de atunci constat creștea. Încă din secolul al XIX-lea, când regiunea a devenit un centru industrial al Germaniei, a început perioada de glorie a orașului, care cu toate acestea, a fost întreruptă de-al doilea război mondial. Din cauza abundenței grele a orașului, întreprinderile industriei grele, a suferit de bombardamente masive ale forțelor aliate. Trebuie recunoscut faptul că o mare parte din patrimoniul arhitectural, nu a putut fi salvat, acesta fiind recuperat din dărâmături.

Odată cu începutul unei vieți pașnice, orașul a fost reconstruit, iar cu trecerea la o societate post-industrială și-a pierdut importanța inițială industrială, dar a dobândit calitatea de a fi capitală a modei și artei contemporane, în Germania de astăzi.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Düsseldorf

În oraș sunt mai multe muzee de artă. Dintre monumentele arhitecturale din oraș, fac parte o mulțime de biserici catolice cu spirit gotic. Poate un dintre cele mai notabile, Biserici Sf. Lambert, situată aproape de malul Rinului, în partea veche a orașului, așa- numitul AltShtate. Frumusețea acesteia, pe lângă istoria semi-vecului, este acoperișul colaps. Potrivit unei legende locale, din vina diavolului, care nu a convenit cu constructorul bisericii cu prețul sufletului său. Cu toate acestea, motivul real este mai prozaic: copacul care ținea acoperișul a secat, anume aceasta a creat acest model caracteristic.

Strada centrală a orașulu este așa numita Koenigs Allee, care a devenit centrul de cumpărături. În partea centrală a străzii, este situat un șanț înstărit, care în conferă o imagine de parc, decât o stradă aglomerată.

Din transport, în Düsseldorf este un aeroport internațional. Pentru oraș, transportul primordial este metroul și tramvaiul. Trenul local este înlocuit cu localul S-Bahn, puteți ajunge cu ușurință spre orașele din vecinătate, cum ar fi Kel, Munster, Duisburg, Essen, etc.

Rezervați un bilet spre Düsseldorf împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Düsseldorf, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. AVIA.MD are multe bilete ieftine de Avion pentru vânzare. Biletele de avion Low Cost pot fi procurate cu ușurință online.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Düsseldorf, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Düsseldorf. Puteți găsi toată informația necesară despre toate biletele electronice de avion online.


spre Dusseldorf

/

Germania


Orasul: Dusseldorf


Codul orasului: DUS


Tara: Germania


Codul tarii: DESpre Dusseldorf -
Decolarea Din:

Din Dusseldorf -
Decolarea Spre: