spre Frankfurt

Bilete de avion Chisinau - Frankfurt (FRA), Germania. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Frankfurt (FRA), Germania. Rezerva online

FRANKFURT (FRANKFURT AM MAIN) - INIMA COMERȚULUI, CULTURII, EDUCAȚIEI ȘI TURISMULUI DIN GERMANIA

Cel mai mare oraș din statul Hesse și al cincilea ca mărime din Germania, cu o populație de 732 mii de oameni (în anul 2015).

Orașul este centrul marii regiuni metropolitane din Rin-Main, cu o populație de 5,6 milioane de locuitori, a doua regiune ca mărime din Germania.
Orașul este situat pe un feribot antic pe râul Main și pe teritoriul Franconiei, un ținut locuit de franci. De aici provine numele orașului - „feribotul francilor”.
Acesta este unul dintre „orașele alfa” din lume (în lume există doar 20 astfel de orașe). Cele mai mari expoziții cu diverse teme sunt organizate anual la Frankfurt. Internationale Automobil-Ausstellung este cel mai mare târg din lume pentru industria auto, Frankfurter Buchmesse este cel mai mare târg de carte din lume și Musikmesse este cel mai mare târg din lume de muzică și prelucrare a luminii.

Frankfurt este un centru cultural și științific, care găzduiește Universitatea Goethe, multe muzee și două mari grădini botanice - Grădina Tropicală și Grădina Botanică a Universității Goethe. Frankfurt este, de asemenea, unul dintre cele trei orașe din Uniunea Europeană cu un număr record de zgârie-nori.

ATRACTII TURUSTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Mainower - zgârie-nori

Înălțimea zgârie-nori este de 200 m, pe acoperiș există o punte de observare. Înălțimea cu catargul este de 240 m. Maintower este al patrulea cel mai înalt zgârie-nori din Frankfurt. Clădirea are patru etaje subterane și 56 deasupra solului, liftul se ridică la etajul superior cu o viteză de 7 m / s. Construcția a avut loc în 1996-1999 conform proiectului biroului de arhitectură din Hamburg „Schweger & Partner”.

Shtedelev Art Institute și City Gallery

Muzeu de artă din Frankfurt pe Main, una dintre cele mai importante colecții de artă din Germania. Muzeul conține 2.700 de picturi și 600 de sculpturi, colecția de grafică este de aproximativ o sută de mii de lucrări. Institutul de artă și-a luat numele după fondatorul său - bancherul și comerciantul din Frankfurt, Johann Friedrich Staedel.

Goethe House Museum - Muzeul Casei din Frankfurt pe Main

expunerea căreia este dedicată scriitorului, gânditorului, filosofului și omului de stat Johann Wolfgang Goethe.

Palmengarten sau Palm Garden

Complexul istoric al parcului din Frankfurt pe Main, fondat în a doua jumătate a secolului al XIX-lea. Este situat în partea de sud a zonei Westend cu o suprafață de 22 de hectare, este cea mai mare grădină botanică din oraș. Oază verde, care conține plante din toate părțile lumii, este foarte populară în rândul locuitorilor și vizitatorilor din Frankfurt, care vin aici pentru a vedea bogata colecție a grădinii sau doar pentru a face o plimbare printre florile parfumate și natură.

Galeria „Schirn”

o galerie de artă din cartierul Altstadt din Frankfurt pe Main, deschisă în februarie 1986 într-o clădire cu o suprafață de aproximativ 2000 m², proiectată de biroul de arhitectură „BJSS” - capătul estic al structurii alungite face legătura cu portalul sudic a clopotniței Catedralei din Frankfurt; nu are o colecție proprie și de la deschiderea sa a avut loc mai mult de două sute de expoziții temporare, atât tematice, cât și personale.

Gradina Zoologicaă din Frankfurt

acoperă o suprafață de 13 hectare în centrul orașului Frankfurt și este una dintre cele mai mari grădini zoologice din Germania.

Catedrala din Frankfurt

Cel mai mare templu din Frankfurt pe Main, unde a avut loc ceremoniile de încoronare a împăraților Sfântului Imperiu Roman. De-a lungul istoriei sale, Catedrala din Frankfurt a fost o catedrală Kaiser, nu o catedrală pentru episcopie. Marea sa importanță ca simbol național se bazează mai degrabă pe rolul său politico-istoric în Sfântul Imperiu Roman. În secolul al XIX-lea, catedrala a devenit un simbol al unității națiunii germane.
Catedrala Imperială Sf. Bartolomeu - aici au avut loc ceremoniile de încoronare a împăraților Sfântului Imperiu Roman. În secolul al XIX-lea, catedrala a devenit un simbol al unității națiunii germane. Pe locul catedralei din secolul I au existat clădiri religioase, care au fost reconstruite de multe ori până în secolul al XIII-lea, când catedrala și-a dobândit aspectul actual. Pe lângă semnificația sa istorică, catedrala conține o relicvă valoroasă - partea superioară a craniului apostolului Bartolomeu, care este considerat patronul său.

Opera veche

Sală de concerte și un centru de congrese în Frankfurt pe Main. Clădirea a fost proiectată de arhitectul berlinez Richard Luke. Teatrul a fost deschis pe 20 octombrie 1880. Prima reprezentație a fost opera Don Giovanni a lui Mozart. Unul dintre invitați a fost Kaiserul Wilhelm I german, care, după ce a inspectat clădirea, a spus „Nu mi-aș putea permite asta la Berlin”.
De la restaurarea sa după cel de-al doilea război mondial, clădirea operei a funcționat ca o sală de concerte, iar toate operele sunt ținute direct la Opera Novaya. Remarcabil este faptul că până la sfârșitul anilor 70, opera a rămas distrusă și a fost numită în glumă „cele mai frumoase ruine ale Germaniei”. Dar la sfârșitul secolului al XX-lea a fost restaurat aproape la forma inițială.

Römerberg

Loc public din Frankfurt, Germania. Amplasat vizavi de complexul de clădiri Römer, sediul administrației orașului Frankfurt din secolul al XV-lea.

Eiserner steg

Pod pietonal peste râul Main din orașul Frankfurt, Germania, care leagă centrul orașului Frankfurt de cartierul Sachsenhausen. Primul pod forjat a fost construit în 1868. În 1911/12 a fost înlocuit de un pod în consolă ceva mai mare.

Zeil

Cea mai faimoasă stradă comercială din Frankfurt, cea mai mare parte fiind deschisă numai pietonilor. Există multe magazine de-a lungul străzii, precum și o mulțime de monumente istorice. Aceasta este cea mai largă stradă din oraș, în toate sensurile cuvântului, aici vă puteți bucura de o plimbare cu o excursie istorică și puteți face cumpărături.

Clădirea casei de pază

Situat pe piața omonimă de pe strada Zeil. Aceasta este clădirea gărzii principale, construită în stil baroc, care a dat numele pieței. Aici se afla sediul poliției orașului Stadtwer și conținea o clădire a închisorii. Acum clădirea găzduiește o cafenea. Este demn de remarcat faptul că Garda a fost reconstruită în mod repetat și odată chiar complet demontată și reconstruită.

Primăria Veche Römer din Frankfurt pe Main

De peste 600 de ani, clădirea cu frontonul său în trepte distinctiv a fost un simbol al orașului. Numele clădirii primăriei a fost dat de mijlocul a trei clădiri independente anterior, care se numește „Casa unui roman” (în germană: Haus zu Römer). De multe secole, Römer a însemnat complexul primăriei pentru Frankfurt pe Main.

CÂND PLANIFICAȚI VIZITA?

Frankfurt se mândrește cu un climat foarte blând, deoarece este situat într-una dintre cele mai calde regiuni din Germania. El va întâmpina oaspeții în orice moment al anului, fie că este vorba de sărbători de Crăciun, de Paști sau de vară. Dar cel mai bine este să veniți la Frankfurt la sfârșitul primăverii - începutul verii, când soarele nu a câștigat încă putere și mersul pe parcuri poate fi combinat cu vizitarea obiectivelor turistice.

REZERVAȚI UN BILETE ÎN FRANKFURT ÎMPREUNĂ CU AVIA.MD

Cea mai ușoară modalitate de a cumpăra bilete de avion către Frankfurt și înapoi este de a utiliza rezervarea online și cumpărarea biletelor de avion din proiectul AVIA.MD. Plata se efectuează și de la distanță, fără a fi nevoie să vizitați biroul. Și, de asemenea, atunci când cumpărați bilete de avion, puteți afla informații detaliate despre campania AVIA.MD. Nu uitați, puteți rezerva bilete de avion online.

De asemenea, pentru a profita la maximum de șederea dvs. la Frankfurt, împreună cu achiziționarea unui bilet de avion, site-ul web AVIA.MD oferă rezervarea online a unei camere la unul dintre numeroasele hoteluri din Frankfurt.


spre Frankfurt

/

Germania


Orasul: Frankfurt


Codul orasului: FRA


Tara: Germania


Codul tarii: DESpre Frankfurt -
Decolarea Din:

Din Frankfurt -
Decolarea Spre: