spre Berlin

Bilete de avion Chisinau - Berlin (BER), Germania. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Berlin (BER), Germania. Rezerva online

Informații generale

Populația Berlin-ului aproape e de 3,3 milioane, este capitala Germaniei și cel mai populat oraș. E separate printr-un zid de perete în partea de Est și Vest, a perioadei 1949-1990, acesta sa reunit în 1990, ca urmare prăbușirii comunismului. După reunificarea, orașul a început să se dezvolte și să se reconstruiască.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați în Berlin

La Berlin, există un număr mare de atracții artistice și arhitecturale.

Monumentele și muzeele istorice ca Alexander Platz, Poarta Brandenburg și Palatul Charlottenburg se merită de vizitat. Poarta Brandenburg, de asemenea, este cel mai faimos reper. Anume acestea au devenit simbolul separării Germaniei, iar acum este un simbol al unității naționale.

Cu siguranță se merită de vizitat cea mai veche Grădină Zoologică din orașul Tiergarten. Acolo o să cunoașteți 1500 de specii animale, precum și numărul total al patru piezilor cu blană care locuiesc în grădina zoologică, e de 14000. De asemenea, pe teritoriul gradinei zoologice, este un acvariu cu diferite tipuri de pești, insecte, crocodili, broaște, caracatițe și multe altele.

La Berlin, nenumăratele muzee așteaptă prezența și atenția dvs. Unul dintre cele mai renumite muzee este Muzeul Pergamon, construit special pentru conservarea operelor monumentale ale vechilor sculptori - Altarul Pergamon.

După reunificarea orașului și a locuitorilor, aceștia au luat parte la mișcările culturale. Au fost deschise multe locuri de artă, expoziții și teatre. Acum Berlin-ul, este considerat capitala culturală a Europei pentru realizările sale arhitecturale, teatrale și artistice.

Rezervați un bilet spre Berlin împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Chicago, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. La procurarea biletelor de avion puteți accesa descrierea detaliată a companiei AVIA. Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Berlin, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Berlin.

Berlin

/

Germania


Orasul: Berlin


Codul orasului: BER


Tara: Germania


Codul tarii: DESpre Berlin -
Decolarea Din:

Din Berlin -
Decolarea Spre: