spre Calgary

Bilete de avion Chisinau - Calgary (YYC), Canada. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Calgary (YYC), Canada. Rezerva online

CALGARY

Informații generale

Calgary: uimitorul Centrul Interactiv de Știință, muzeul Glenbow, centrul EPCOR pentru Artele Spectacolului, parcul canadian Olimpic și parcul Insulelor Prințului. Vom urca împreună pe Turnul Calgary, și de acolo vom admira spectaculoasele vederi ale orașului. Pentru început, desigur, trebuie un pic să povestim despre oraș, despre caracteristicile sale.

Calgary - un oraș uimitor de contraste, oferind turiștilor de a se scufunda în atmosferă sclipitoarelor zgârie-nori, de a se plimba prin galerii și a admira interesantele expoziții în muzee.

Ce puteți vedea și cu ce vă puteți ocupa în Calgary

Oaspeții orașului ar trebui să viziteze Centrul de Știință din Calgary, care este considerat unul dintre cele mai mari muzee interactive din lume. Centrul are 35 de camere dedicate diferitelor subiecte.

Centrul Științific din Calgary utilizează metode de divertisment și interactive de prezentare a informațiilor, astfel încât vizitatorii pot penetra în lumea minunată a științei. Datorită unei combinații între exponate, demonstrații, filme, cursuri și programe, întărite prin emoții de neuitat, informațiile obținute rămân în memorie pentru o lungă perioadă de timp. De exemplu, în centru, vei putea călători pe corpul uman, sau a trăi câteva minute uimitoare cu viață unei insecte exotice. În muzeul interactiv veți avea posibilitatea de a face programul de vizită a sălilor în conformitate cu nivelul de cunoștințe, vârsta și preferințele personale.

Următorul punct al vizitei pentru dumneavoastră va deveni Turnul Calgary, a cărei înălțime este de 91 metri. Dacă urcați pe acest turn, puteți să admirați niște vederi panoramice ale orașului. Construcția turnului este destul de neobișnuită, chiar la adierea unui vânt slab balansează ușor, dar nu vă faceți griji din cauza acesta: turnul își menține echilibrul chiar și în uragane grave.

Parcul olimpic din Canada este unul dintre cele mai renumite atracții din Calgary. A fost deschis în anul 1988. Astăzi, Parcul Olimpic, îl puteți explora gratuit!

Muzeul Glenbow, este centrul cultural din Calgary. Vizitatorii vor putea vedea aici mai mult de două duzini de galerii. Printre exponate - o colecție de opere de artă, armuri medievale de cavaleri, bijuterii fermecătoare și chiar săbii reale de samurai.

Amatorii de muzică clasică și spectacole de teatru vor fi sincer interesați să viziteze Centrul pentru Arta Spectacolului EPCOR. El este situat în apropiere de centrul orașului și are patru scene de teatru, precum și o sală spațioasă de concerte pentru câteva mii de oameni.

Parcul Insulei Prințului este adesea numit locul preferat de vacanță de către localnici și turiști. Aici sunt mai multe zone convenabile pentru plimbări pe jos și cu bicicleta, locuri special amenajate pentru picnic și locuri de joacă pentru copii. Parcul este situat în centrul orașului Calgary pe un mic deal, de unde turiștii se pot bucura, de asemenea, de vederi panoramice ale centrului orașului.

Și încă, parcul Insulei Prințului - este casa a sutelor de gâște canadiene și alte animale.

Puteți urmări după viața lor și chiar a le hrăni. Doar, la început aflați ce mănâncă locuitorii insulei, ce se poate de dat în calitate de deliciu.

Rezervați un bilet spre Calgary - împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Calgary - este de a utiliza serviciul de rezervare online și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Achitatrea, se face de la distanță, fără a fi necesar de a vizita oficiul companiei.

De asemenea, pentru a primi plăcerea maximă de la sejurul în Calgary, împreună cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzută rezervarea on-line a unei camere la unul dintre numeroasele hoteluri din oraș


spre Calgary

/

Canada


Orasul: Calgary


Codul orasului: YYC


Tara: Canada


Codul tarii: CA


Aeroporturi:


Spre Calgary -
Decolarea Din:

Din Calgary -
Decolarea Spre: