Federatia Rusa este una dintre cele mai bune destinatii pentru calatorii de afaceri si de lucru, multi locuitori ai Moldovei au rude si prieteni in tara data. De aceea biletele de avion ieftine catre Rusia sunt la mare cautare. Insa nu sunt chiar simplu de gasit. Compania Avia MD vine cu o solutie simpla pentru problema data. Noi colaboram cu multe companii aeriene, ce efectueaza zboruri din aeroportul international al orasului Chisinau.

Destinatii curse aeriene Rusia – Moldova

Zborurile catre Federatia Rusa sunt efectuate atat de companiile autohtone, cat si de cele straine. De exemplu, Air Moldova realizeaza deplasari catre Sankt-Petersburg, Moscova, Krasnodar. Veti putea urmari toate zborurile catre Rusia online in timp real. Baza de date este actualizata mereu si puteti gasi usor varianta potrivita, alegeti data, timpul s.a.

  • Sistemul de cautare pe site prevede posibilitatea a selecta o companie transportatoare concreta.
  • Doriti sa zburati la o ora exacta? In optiunile suplimentare (alte preferinte) puteti seta timpul decolarii. Similar cu selectarea timpului de aterizare.
  • Plasand comanda de bilete online catre Rusia , veti economisi timp si bani.

Printre partenerii nostri se regaseste si liderul transportarilor de pasageri in Federatia Rusa – compania «Aeroflot». Zilnic avioanele savarsesc zboruri regulate si charte in capitala si alte orase.

Cu ajutorul serviciului nostru puteti rezerva bilet de avion catre Rusia din timp, daca nu doriti sa riscati. In vara anului 2018 in Federatia Rusa va avea loc campionatul mondial de fotbal, respectiv va fi problematic de a ajunge in unele orase. Noi dispunem de o alegere vasta de curse directe, avioane, ce zboara spre Moscova si Sakt- Petersburg prin Moldova.

Puteti procura biletul catre Rusia cu livrare in Chisinau, sau il puteti ridica de sine statator in oficiul companiei noastre. Achitati cu bani gheata, transfer bancar, carduri Visa si MasterCard, sistem electronic de plati QIWI si alte modalitati.

Mereu tindem ca pretul biletelor de avion catre Rusia sa fie accesibil, ajutam locuitorilor si oaspetilor tarii noastre sa ajunga rapid si ieftin spre destinatia dorita.