spre St. Petersburg

Bilete de avion Chisinau - St. Petersburg (LED), Rusia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - St. Petersburg (LED), Rusia. Rezerva online

Informații generale

Sankt-Petersburg numit și capitala de Nord, Palmyra Nordică, Veneția Nordică sau orașul nopților albe. Acesta este cel mai nordic oras din lume căruia i-au fost atribuite o mulțime de nume. St Petersburg e considerat pe bună dreptate unul dintre cele mai populare orașe din industria turismului. Pentru a învăța cel puțin jumătate din patrimoniul cultural care îl deține acest intelectual oras gigant, nu e suficient o viață. Mai mult decât atât, este imposibil într-o vizită de a înțelege imensitatea acestui loc miraculos.

Ce puteți vizita și cu ce vă puteți ocupa în Sankt Petersburg?

Unii vin în Sankt Petersburg cu scopul simplu de a se plimba pe locurile vieții lui Pușkin: vizita spălătoriei de lângă faleză, sau sederea în "Cafeneaua literară". Alții au intenția de a vizita muzeul Dostoevsky, un loc asociat cu decembriștii sau blocada din Leningrad.

Având ca scop vizitarea muzeelor, trebuie să ne amintim că pentru a vedea in Ermitaj toate exponatele care se numără aproximativ la 3 milioane și examinarea fiecăruia din ele, veți avea nevoie de mai mult de 5 ani. Deci nu are sens să se facă o vizită pur și simplu fără un motiv bine conturat. Pentru început încercați să vizionați diferite documentare despre Ermitaj și selectați acele picturi, sculpturi, pe care le-ar dori să le vedeți.

Al doilea după mărime si importanta este Muzeul Rus.

Se recomandă de cumpărat un ghid turistic, deoarece fără el este dificil de a te orienta în oraș căci acesta are aproximativ 8500 de obiecte de patrimoniu cultural, mai mult de 200 de muzee, mai mult de 70 de teatre, printre ele și celebrul Teatru Mariinsky, Teatrul Alexandria, TMarele Teatru Dramatic și multe altele.

Petersburg este lipsit de acele contraste de care este plină Moscova, chiar și în centrul orașului atmosfera este destul de calmă, chiar și cazul în care nimeriți pe o stradă pustie trebuie să știți că fiecare clădire este un monument istoric.

Reproductia istorică apodurilor, Noaptea Muzeelor, Încântătoarele Nopți Albe, saluturile de tun în fiecare oră de la cetatea lui Petru și Pavel, muzicienii și artiștii de stradă, intelectuali din Sankt-Petersburg, toate acestea fără îndoială sunt esența orașului.

Rezervați un bilet spre Sankt Petersburg împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Sankt Petersburg, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Toate condițiile de livrare a biletelor și avantajele companiei AVIA.MD pot fi citite online pe site-ul companiei.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Sankt Petersburg, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Sankt Petersburgului. Anularea rezervării biletului de avion poate fi făcută online.

St. Petersburg

/

Rusia


Orasul: St. Petersburg


Codul orasului: LED


Tara: Rusia


Codul tarii: RU


Aeroporturi:


Spre St. Petersburg -
Decolarea Din:

Din St. Petersburg -
Decolarea Spre: