spre St. Petersburg

Bilete de avion Chisinau - St. Petersburg (LED), Rusia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - St. Petersburg (LED), Rusia. Rezerva online

SFÂNTUL PETERSBURG ESTE ORAȘ DE pe COASTA MĂRII BALTICE, CARE timp DE DOUĂ SECOle A FOST CAPITALa IMPERIULUI RUS.

A fost fondat în 1703 de Petru I, căruia i s-a ridicat celebrul monument Călăreț de bronz.

Orașul este considerat pe bună dreptate centrul cultural al țării.

Sankt Petersburg, capitala nordului, nordul Palmira, nordul Veneției, orașul nopților albe - ce nume a primit acest „cel mai nordic oraș din lume”?

Sankt Petersburg este considerat pe merite unul dintre cele mai populare orașe din domeniul turismului. Pentru a explora cel puțin jumătate din patrimoniul cultural pe care îl posedă acest oraș nu-ți ajunge o singură viață.

Mai mult, este imposibil să îmbrățișezi imensitatea în cadrul unei singure călătorii. Popular printre turiști sunt Teatrul Mariinsky, unde au loc spectacole de operă și balet, Muzeul Rus de Stat cu o colecție de artă rusă, care include atât icoane ortodoxe, cât și lucrările artistului abstract Wassily Kandinsky.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Muzeul Schitului de Stat

Muzeul de Arte Fine și Decorative și Aplicate, fondat la 7 decembrie 1764.

Este unul dintre cele mai mari muzee de artă din lume.

Principalul complex al muzeului include șase clădiri interconectate - Palatul de iarnă, Casa de rezervă a Palatului de iarnă, Schitul mic, Schitul cel mare, Schitul nou și Teatrul Schitul. Există 365 de camere deschise publicului. Suprafața totală a spațiilor Schitului de Stat este de 233.345 m², suprafața de expoziție și expoziție este de 100.000 m².

Muzeul și-a început istoria cu o colecție de opere de artă achiziționate în mod privat de împărăteasa rusă Ecaterina a II-a în 1764. Inițial, această colecție a fost găzduită într-o aripă specială de palat - Schitul - din care a fost stabilit numele general al viitorului muzeu.

Biserica Spa-ului pe sângele vărsat din Sankt Petersburg

sau Catedrala Învierii lui Hristos pe sânge - o biserică memorială ortodoxă cu altar unic în numele Învierii lui Hristos;

ridicat în amintirea faptului că pe acest loc la 1 martie 1881, ca urmare a unei încercări de viață, împăratul Alexandru al II-lea a fost rănit de moarte. Templul a fost construit ca un monument al țarului cu fonduri colectate în toată Rusia. Înălțimea templului cu nouă cupole este de 81 m, capacitatea este de până la 1600 de persoane. Este un muzeu și un monument al arhitecturii rusești.

Peterhof

un ansamblu de palate și parcuri de pe coasta de sud a Golfului Finlandei.

Peterhof include mai multe ansambluri de palate și parcuri care s-au format de-a lungul a două secole. Parcul inferior, grădina superioară și parcul englezesc sunt ansambluri care s-au dezvoltat în secolul al XVIII-lea. Alexandria, Parcul Colonistsky, Parcul Lugovoy, Parcul Alexandrinsky, Sergievka, Dacha privată - ansambluri din secolul al XIX-lea. Peterhof, împreună cu o serie de alte monumente din Sankt Petersburg, formează un singur complex al Patrimoniului Mondial UNESCO. Ansamblul are unul dintre cele mai mari sisteme de fântâni din lume - 147 de fântâni de operare.

Catedrala Sfântul Isaac

cea mai mare biserică ortodoxă din Sankt Petersburg. Situat în Piața Sf. Isaac. Catedrala eparhiei Sankt Petersburg din 1858 până în 1929.

Clădirea modernă a catedralei este al patrulea templu din Sankt Petersburg în onoarea lui Isaac din Dalmatsky, ridicat pe locul catedralei proiectat de Antonio Rinaldi. Construcția clădirii și lucrările la decorarea acesteia au durat din 1818 până în 1858. Catedrala Sf. Isaac este considerată cea mai recentă clădire în stil clasicism. Consacrat în numele monahului Isaac al Dalmației, venerat sfânt de Petru I, de vreme ce împăratul s-a născut în ziua memoriei sale - 30 mai conform calendarului iulian.

Palatul de iarnă

principalul palat imperial al Rusiei.

Clădirea palatului a fost construită în 1754-1762 de către arhitectul rus de origine italiană Bartolomeo Francesco Rastrelli în stilul magnificului baroc elizabetan cu elemente de rococo francez în interior. Palatul de iarnă și Piața Palatului formează un ansamblu arhitectural care a devenit unul dintre principalele obiecte ale turismului intern și internațional.

Palatul Catherine

fostul palat imperial, reședința oficială de vară a trei conducători ruși - Ecaterina I, Elisabeta Petrovna și Ecaterina a II-a.

Palatul este situat la 26 km sud de centrul Sankt Petersburg, în fostul Tsarskoe Selo.

Este un obiect al patrimoniului cultural al Rusiei. Clădirea a fost fondată în 1717 din ordinul împărătesei ruse Ecaterina I, după care este numit; În secolul al XVIII-lea, a fost reconstruită de mai multe ori și în forma sa actuală este un exemplu al barocului târziu.

Porțile Neva

porțile Cetății Petru și Pavel din Sankt Petersburg, situate în Cortina Neva între bastioanele țarului și Naryshkin.

Acestea leagă cetatea de debarcaderul comandantului. Un monument arhitectural al clasicismului.

Piața Palatului

piața principală din Sankt Petersburg, un ansamblu arhitectural care a apărut în a doua jumătate a secolului al XVIII-lea - prima jumătate a secolului al XIX-lea.

Piața este formată din monumente de istorie și cultură cu semnificație federală: Palatul de Iarnă, Cartierul General al Corpului de Gardă, Clădirea Statului Major General cu Arcul de Triumf, Coloana Alexandru. Dimensiunea sa este de aproximativ 5,4 hectare; există, de asemenea, o estimare incorectă de 8 hectare. Ca parte a clădirilor istorice din centrul Sankt-Petersburg, piața este inclusă pe lista patrimoniului mondial și este o zonă pietonală.

Catedrala din Kazan

una dintre cele mai mari biserici din Sankt Petersburg. Construită pe Nevsky Prospekt în 1801-1811 de către arhitectul Andrey Voronikhin pentru a stoca venerata copie a icoanei miraculoase a Maicii Domnului din Kazan.

În 1813, comandantul Mihail Illarionovich Kutuzov a fost îngropat aici și au fost plasate cheile orașelor capturate și alte trofee militare. Din anul 2000 - Catedrala Eparhiei Sf. Petersburg a Bisericii Ortodoxe Ruse. Catedrala a dat numele pieței Kazanskaya, străzii Kazanskaya, insulei Kazanskiy din delta Neva și Podului Kazanskiy la intersecția Prospectului Nevsky și a Canalului Griboyedov.

Kunstkamera

primul muzeu din Rusia, înființat de împăratul Petru I la Sankt Petersburg.

Are o colecție unică de antichități care dezvăluie istoria și viața multor națiuni. Dar acest muzeu este cunoscut de mulți pentru colecția sa „specială” de rarități și anomalii anatomice. Clădirea Kunstkamera de la începutul secolului al XVIII-lea. este simbolul Academiei de Științe din Rusia. Turnul Kunstkamera este încoronat cu sfera armilară.

PREZENTARE GENERALĂ

Unii vin în Sankt Petersburg cu scopul simplu de a se plimba pe locurile vieții lui Pușkin: vizita spălătoriei de lângă faleză, sau sederea în "Cafeneaua literară". Alții au intenția de a vizita muzeul Dostoevsky, un loc asociat cu decembriștii sau blocada din Leningrad.

Având ca scop vizitarea muzeelor, trebuie să ne amintim că pentru a vedea in Ermitaj toate exponatele care se numără aproximativ la 3 milioane și examinarea fiecăruia din ele, veți avea nevoie de mai mult de 5 ani. Deci nu are sens să se facă o vizită pur și simplu fără un motiv bine conturat. Pentru început încercați să vizionați diferite documentare despre Ermitaj și selectați acele picturi, sculpturi, pe care le-ar dori să le vedeți.

Al doilea după mărime si importanta este Muzeul Rus.

Se recomandă de cumpărat un ghid turistic, deoarece fără el este dificil de a te orienta în oraș căci acesta are aproximativ 8500 de obiecte de patrimoniu cultural, mai mult de 200 de muzee, mai mult de 70 de teatre, printre ele și celebrul Teatru Mariinsky, Teatrul Alexandria, Marele Teatru Dramatic și multe altele.

Reproductia istorică a podurilor, Noaptea Muzeelor, Încântătoarele Nopți Albe, saluturile de tun în fiecare oră de la cetatea lui Petru și Pavel, muzicienii și artiștii de stradă, intelectuali din Sankt-Petersburg, toate acestea fără îndoială sunt esența orașului.

Rezervați un bilet spre St. Petersburg împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre St. Petersburg, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de călătoria dumneavoastră, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Londra.


spre St. Petersburg

/

Rusia


Orasul: St. Petersburg


Codul orasului: LED


Tara: Rusia


Codul tarii: RU


Aeroporturi:


Spre St. Petersburg -
Decolarea Din:

Din St. Petersburg -
Decolarea Spre: