spre Kazan

Bilete de avion Chisinau - Kazan (KZN), Rusia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Kazan (KZN), Rusia. Rezerva online


Informații generale

Numele orașului provine de la cuvântul cazan sau cuptor, există mai multe versiuni a titlului, dar toate se reduc la una, numele orașului și a râului reiese de la cuvântul cazan. În ciuda faptului, orașul a sărbătorit mileniul său, dar adesea, această tematică este pusă la dezbateri și chiar până în ziua de azi, o dată fixă nu a fost fixată. Indiferent de disputa între oamenii de știință și arheologi, acesta este un oraș foarte vechi, fondat de bulgari. Orașul este situat pe un pârâu, numit Kazanka.

Bulgaria, consolidând frontierele la nord, a construit aici un Ford-Post. În 1438, orașul a fost confiscat de către hanul Hoardei de Aur, a fost proclamată, drept capitala țărilor Khanate. Ion cel Groaznic în 1552 și trupele sale, au luat Kazan-ul, aceasta sa întâmplat după numeroase conflicte între Moscova și principatele Tătare. După cucerirea orașului, a început construcția Kazan-ului Kremlin. Orașul era împărțit în două zone, în una dintre acestea locuiau oameni ruși, aceștia erau meșteșugari și negustori, boierii, care au devenit dezagreabili Țarului. Tătarii s-au mutat în zonele Tătare, situat pe lacul Kabanul de Jos.

Acum, acestă așezare a devenit un complex întreg, unde cultura tătară și națională a poporului sa salvat împreună cu tradițiile și obiceiurile. Pe timpul domniei lui Pentru Întâi, Kazan se transformă într-un centru industrial important. În 1763, prin decretul Ecaterinei Mărețe, au fost eliminate restricțiile privind construcția moscheelor și clădirilor administrative tătare din piatră. Orașul a devenit cadoul Ecaterinei a Doua, iar la momentul de față, careta acesteia împodobește strada principala din Kazan. În 1841 a fost deschisă Universitatea din Kazan, acesta a devenit a treia universitate din țară, orașul devine un centru de cercetare. În secolul XX, în oraș au loc multe schimbări, în 1920 Kazan devine capitala Tatarstan-ului. Orașul începe să se dezvolte, în timpul războiului, acesta preia fabricile din capitala Rusă.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Kazan

În 1990, orașul devine capitala Tatarstan-ului, recunoscută ca republică suverană. Orașul se transformă în unul dintre cele mai mari centre de turism. Kazan-ul Kremlin este inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Pe teritoriul Kremlinului, sunt catedrale ortodoxe și moschee tătare, restaurate de către Turci. Aceasta este una dintre cele mai voluminoase moschee a musulmanilor Kul Sharif, frumusețea și măreția sa este dificilă de transmis. O mare parte din bani, investiți în construcția acestei moschei, sunt donațiile musulmanilor. Orașul celor două religii, este faimos pentru moscheile și bisericile ortodoxe. Moscheea Marjani - este cea mai veche moschee din oraș, a fost construită în anul 1770.

Cea mai veche biserică ortodoxă este Catedrala Buna Vestire, care se află pe teritoriul Kremlinului. În oraș mai e un loc cu popularitate ridicată – este alea havuzurilor. O astfel de varietate cu havuzuri, pot fi văzute doar în Castelul lui Petru, acestea sunt atât de diferite în mărime cât și după forma lor, toate la un loc și separat – e o frumusețe de neredat.

Rezervați un bilet spre Kazan împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Kazan, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. AVIA.MD are multe bilete ieftine de Avion pentru vânzare iar Biletele de avion Low Cost pot fi procurate cu ușurință online. Informația despre toate biletele de avion poate fi găsită online.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Kazan, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Kazan.


spre Kazan

/

Rusia


Orasul: Kazan


Codul orasului: KZN


Tara: Rusia


Codul tarii: RU


Aeroporturi:


Spre Kazan -
Decolarea Din:

Din Kazan -
Decolarea Spre: