spre Rostov

Bilete de avion Chisinau - Rostov (ROV), Rusia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Rostov (ROV), Rusia. Rezerva online

ROSTOV

Informații generale

Rostov Veliki (Rostov cel Mare) - cel mai vechi oraș al Rusiei Kievene, unul dintre cele opt orașe ale Inelului de Aur al Rusiei, leagănul arhitecturii ruse, capitala ortodoxă a țării, cel mai mare centru de pelerinaj și turistic al țării. Rostov Veliki păstrează în pereții săi istoria unui stat puternic, cultura marelui popor. Iar alături de arhitectura originală în oraș este reprezentată adevărata frumusețe a naturii ruse: lacuri curgătoare și păduri de mesteacăn.

Ce puteți vedea și cu ce vă puteți ocupa în Rostov

Partea istorică a Rostov Veliki se află pe malul de vest al lacului Nero. În centrul orașului - principala atracție turistică a orașului - Kremlinul din Rostov. De aici, în toate direcțiile se răspândesc străzile care duc spre cartierele interioare. De-a lungul malului se întinde o stradă largă pentru promenade cu o stațiune pentru bărci.

Kremlinul din Rostov acoperă o suprafață destul de mare. Mai aproape de râu se află o grădină mitropolitană și casele domnești, iar în spatele lor - biserica Grigoriy Bogoslova, biserica Mântuitorului și Casa Albă, precum și un complex de clădiri agricole.

În centrul Kremlinului se află un lac frumos și mare. La celălalt capăt al curții metropolitane se află Catedrala Adormirii cu cupole de aur și cu o clopotniță și Sfintele Porți. Tot teritoriul Kremlinului este înconjurat de un zid puternic de piatră. Însuși Kremlinul a fost inițial proiectat nu ca o fortificație, ci ca o reședință mitropolitană. Datorită acestui fapt, Kremlinul din Rostov este diferit de toate celelalte prin eleganță și un rafinament deosebit.

În perioada anilor 70, în Kremlinul din Rostov au avut loc filmările „Ivan Vasilyevich își schimbă profesia.“ Eroii celebrului film alergau pe lungile treceri, care în original unesc toate clădirile Kremlinului între ele.

Ansamblul arhitectural al Mănăstirii de bărbați a mântuitorului Jakovlevsky se află la periferia de vest a Rostovului, și de asemenea, se află pe malul lacului. Complexul perfect se încadrează în peisajul local al lacului, și datorită combinației armonioase a diferitelor stiluri arhitecturale creează un sentiment de oraș fantastic.

Iar în partea opusă a orașului se află Mănăstirea de bărbați Avraamiev - cea mai veche mănăstire ortodoxă de bărbați din Rostov. Se spune, că a fost fondată în locul unui idol păgân de piatră Veles, ca răspuns la rugăciunile sihastrului Avraam.

Ne cătând la faptul, că principalele atracții ale Rostovului - sunt, desigur, templele, bisericile și catedralele, sunt în oraș și alte atracții interesante. De exemplu, în Rostov este un Muzeu unic finifti, care arată cea mai mare colecție din Rusia a operelor de artă create de artiști locali conform unor tehnologii unice. Finifti mai este denumit și „scrisoare de foc“, iar artiștii din Rostov au însușit la perfecțiune tehnica.

Pe lângă principala atracție a Rostovului cel Mare, în oraș sunt multe locuri care merită de vizitat. Unul dintre ele fiind mănăstirea mântuitorului Jakovlevsky. Aici, în catedrala din Zachateisk se află moaștele lui Dimitriy Rostovsky și Sfântului Iacov.

Mănăstirea Avraamiev - una dintre cele mai vechi mănăstiri de pe teritoriul Rostovului de astăzi. Mănăstirea se află pe malul lacului Nero și foarte pitoresc se reflectă în apă.

În anul 1363, a fost fondată mănăstirea de lângă Rostov pe un deal frumos, înconjurat de râul Ustie, pe timpurile lui Dmitry Donskoy, cu binecuvântarea lui Sergiy Radonezhsky, care a arătat sihaștrilor Paul și Theodor un loc pentru a construi templul în numele Sfinților Mucenici ruși Boris și Gleb.

Clădire de lemn cu o inscripție bine vizibilă, stilizată după o colibă slavă atât din exterior cât și în interior - aceasta este, probabil, unul dintre cele mai neobișnuite locuri din Rostov. Muzeul „Lukova Sloboda“ este unic, deoarece are menirea de a satisface nu numai nevoia în cunoștințe, dar, de asemenea, și foamea.

Biserica înălțarea Domnului (Biserica Isidor Blazhenniy) - una dintre cele mai vechi clădiri din Rostov. Apariția bisericii este legată cu numele blajinului Isidor Tverdislov. Acest sfânt a ales orașul Rostov pentru realizarea nebuniei sale de dragul lui Hristos.

Rezervați un bilet spre Rostov - împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Rostov - este de a utiliza serviciul de rezervare online și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Achitatrea, se face de la distanță, fără a fi necesar de a vizita oficiul companiei.

De asemenea, pentru a primi plăcerea maximă de la sejurul în Rostov, împreună cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzută rezervarea on-line a unei camere la unul dintre numeroasele hoteluri din oraș.


spre Rostov

/

Rusia


Orasul: Rostov


Codul orasului: ROV


Tara: Rusia


Codul tarii: RU


Aeroporturi:


Spre Rostov -
Decolarea Din:

Din Rostov -
Decolarea Spre: