spre Soci

Bilete de avion Chisinau - Soci (AER), Rusia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Soci (AER), Rusia. Rezerva online

Informații generale

Pe teritoriul acestui oraș rusesc se găsește o stațiune subtropicală unică situată de-a lungul coastei Marii Negre având 145 de kilometri.

În Soci există mai mult de două sute de hoteluri și cabane care pot găzdui aproximativ șaptezeci de mii de oameni în timpul sezonului de vacanță. Există statiuni de însănătoșire și hoteluri foarte frumoase dar și pensiuni și hoteluri private cu un comfort și lux ridicat.

Temperatura medie în timpul verii este 26,5° iar al apei mării de 24,5°. Iarna în Soci aproape că nici nu există, temperatura medie a aerului în timpul iernii este de aproximativ 8 ° celsius.

În Soci, vă va aștepta un peisaj colorat, aer curat de pădure, valuri blânde ale mării, floră luxuriante si clima blanda.

Ce puteți vizita și cu ce vă puteți ocupa în Soci?

Principalele atractii ale orașului sunt valurile mării, razele moi ale soarelui, răsăriturile de neuitat și varietatea de fructe. În Soci este nemaipomenit să practici snowboardingul și sportul cu schi, înotul și relaxarea pe plaja caldă, reabilitarea proprie și savurarea timpului în sânul naturii, lăsând toate treburile pentru mai târziu.

Soci este un paradis pentru fanii plimbărilor lungi. În apropiere de Soci este un parc național imens. Prin el puteți face o mulțime de plimbari interesante pe lângă râurile de munte, peșteri pitorești și cascade liniștitoare. Una dintre cele mai populare destinatii pentru turistii este numită cele 33 de cascade. Ele nu pot fi numite mari, dar pietrele de aici sunt amplasate natural în niște trepte gigantice pe care curge apa rece ca gheața.

Dacă nu doriți să vă mutați departe de civilizație, și doriți în orice moment să luați prânzul, vă puteți caza la Spa Prospect, principala și cea mai lungă stradă a acestui oraș stațiune.

O atenție deosebită o merită faleza centrală numită de localnici Promenada. Aici se vede structura ascetică a Stațiunii Navale, Rotunda Romantica Maritim și monumentul zeului marin Neptun.

Aici vă puteți relaxa cu copiiii în parcul acvatic al delfinariului sau să vă recreeați în parcul Riviera, unde puteți încerca caruselul, puteți face fotografii cu statuile arhitectilor locali, precum și să vedeți un spectacol în aer liber. Să urmăriți apusul și la răsăritul puteți pe muntele Akhun. Acolo este un turn cu o punte de observație la treizeci de metri înălțime: unde veți vedea o vedere fermecatoare a mării, munților și pădurilor pitorești care nu le veți putea uita.

O experiență uimitoare îi așteaptă pe cei care vor vizita valea Matsesta. În acest loc frumos puteți captura în poze, plantațiile de ceai și deasemenea veți putea încerca un ceai cu miere, colectate chiar de pe această plantație.

Rezervați un bilet spre Soci împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Soci, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Aflați care sunt cardurile bancare pe care puteți să le folosiți pentru a achita costul biletului de avion. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Soci, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Soci.


spre Soci

/

Rusia


Orasul: Soci


Codul orasului: AER


Tara: Rusia


Codul tarii: RU


Aeroporturi:


Spre Soci -
Decolarea Din:

Din Soci -
Decolarea Spre: