spre Moscova

Bilete de avion Chisinau - Moscova (MOW), Rusia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Moscova (MOW), Rusia. Rezerva online

Moscova – Capitala Rusiei și orașul recordurilor.

Moscova – oraș cu dezvoltare dinamică. În Moscova au fost introduse un set de construcții moderne, care să asigure confortul locuitorilor și oaspeților capitalei.

Fiecare personalitate se descoperă aici. Diverse contraste subliniază ambiguitatea și măreția capitalei ruse – zgârie-norii și centrele de afaceri din Moscova, orașul Chinezesc cu căsuțele din lemn, biserici antice, locuri sacre, Mănăstirea Novodevichi din secolul al XVI – lea.

La ziua de azi, orașul Moscova reprezintă o combinație de monumente istorice. Turiștii din Moscova, au o diversitate vastă la alegere. De la excursii pe Piața Roșie sau prin Kremlin până la periferia orașului – fiecare se va regăsi. Puteți merge la shoping, să participați la evenimente culturale, muzică și teatru, sau pur și simplu savurați împrejurările frumoase din Moscova.

Atracții turistice de top

Ce să vizitați și unde să mergeți

Kremlin

Kremlinul din Moscova este una dintre cele mai vechi părți ale orașului ce simbolizează întreaga Rusie. Acesta este un reper cultural și în același timp, centrul instituțiilor statului Rusesc. E momentul să remarcăm de faptul că acesta este reședința președintelui rus. Kremlinul deține o istorie bogată. Deseori se organizează excursii pe teritoriul Kremlinului, unde se găsesc o varietate de muzee, cum ar fi casa de arme, Catedrala Buna Vestire, Catedrala Arhangelului, Catedrala Adormirea, Palatul Patriarhului, Biserica Depoziția, Arca Ivan cel Mare și Piața Catedralei.

Kremlinul primește oaspeți de vineri până miercuri de la 10:00 la 17:00.

Piața Roșie

piața principală a Moscovei, situată între Kremlinul Moscovei și Kitay-Gorod. Amplasat pe malul râului Moskva prin coborârea spre Vasilievsky. Pe Piața Roșie se află Lobnoe mesto, un monument al lui Minin și Pozharsky, mausoleul lui Vladimir Lenin, o necropolă lângă zidul Kremlinului. În partea de nord a pieței se află Muzeul de Istorie și Catedrala din Kazan, în partea de sud - Catedrala de mijlocire. Ansamblul arhitectural se află sub protecția UNESCO ca sit al patrimoniului mondial.

Teatrul Bolșoi

Teatrul Bolshoi este cel mai faimos teatru din Moscova. Teatrul prezintă aproximativ 3-4 opere diferite și vreo 2-3 balete în fiecare an. Accentul este pus pe capodoperele clasice de la compozitori precum Mozart, Verdi, Wagner, Ceaikovski. Baletul rus este cunoscut în întreaga lume și este o parte importantă a culturii ruse.

Catedrala Sfântului Vasile

Renumita Catedrala a Sfântului Vasile este situată în partea opusă a porții Învierii în Piața Roșie. A fost construită pe timpul țarului Ivan cel Groaznic al IV-lea în 1554 – 1560, în cinstea cuceririi Kazanului. Conform legendei, când țarul a văzut catedrala, el a ordonat ostașilor să lipsească toți arhitecții de văz, pentru ca aceștia să nu mai reușească construi astfel de clădiri frumoase în alte părți.

Chiar dacă povestirea e teribilă, Catedrala în sine este o capodopera arhitecturală, formată din nouă altare create pe același fundament.

Catedrala Sfântului Vasile este locul care merită a fi vizitat.

Galeria de Stat Tretiakov

Muzeul de Artă din Moscova, fondat în 1856 de negustorul Pavel Tretyakov. În 1867, galeria a fost deschisă publicului, iar în 1892 a fost transferată proprietății Moscovei. La momentul transferului, colecția muzeului era compusă din 1276 de picturi, 471 de desene, zece sculpturi ale artiștilor ruși, precum și 84 de picturi ale unor maeștri străini.

Muzeul de Stat de Arte Frumoase numit după A.S. Pușkin

Muzeul de Artă Străină din Moscova, înființat de profesorul Universității din Moscova Ivan Tsvetaev în 1912 ca „Muzeul de Arte Frumoase numit după împăratul Alexandru al III-lea la Universitatea Imperială din Moscova”. Clădirea muzeului a fost proiectată de arhitectul Roman Klein în stil neoclasic sub forma unui templu antic.

Parcul Central al Culturii și Odihnei. M.Gorkogo

Parcul de cultură și agrement din Moscova, zona de agrement a capitalei, una dintre cele mai mari și mai populare din oraș. Parcul Central al Culturii și Agrementului a fost deschis pe 12 august 1928, în 1932 parcul a fost numit după scriitorul Maxim Gorky. În diferite momente, El Lissitzky și Alexander Vlasov au fost implicați în proiectarea parcului.

Catedrala lui Hristos Mântuitorul

Catedrala Bisericii Ortodoxe Ruse, situată la Moscova pe strada Volhonka. Structura existentă, construită în anii 1990, este o recreere a templului cu același nume, distrus în 1931. Decizia de a crea primul templu în onoarea victoriei din războiul patriotic din 1812 a fost luată imediat de împăratul Alexandru I, așezarea templului în numele lui Hristos Mântuitorul, proiectată de arhitectul Alexander Vitberg, a avut loc în octombrie 12, 1817 pe Vorobyovy Gory.

Mausoleul lui V.I. Lenin pe Piața Roșie

un monument din din Piața Roșie lângă zidul Kremlinului din Moscova, unde trupul lui Vladimir Lenin a fost păstrat într-un sarcofag transparent din 1924. Primul mausoleu din lemn a fost ridicat în ianuarie 1924 - imediat după moartea liderului, al doilea din lemn - în mai 1924. Mausoleul de piatră a fost construit până în octombrie 1930.

Magazinul Universal al Statului

Magazinul Universal al Statului – este un centru comercial de volume grandioase, considerat unul dintre cele mai mari din Europa. Acesta este cel mai popular magazin din Moscova, dar tot odată este renumit prin aspectele sale arhitecturale. Este situat în Piața Roșie. Prima parte a fost construită în 1812, pe timpul domniei lui Alexandru I.

Aspectul interior al magazinului este proiectat în stil de lux. Sunt vândute brandurile precum Louis Vuitton, Dior, Hugo Boss, Burberry, și altele. Pe teritoriul magazinului puteți vizita o varietate de cafenele și restaurante.

Magazinul Universal al Statului este cunoscut ca centru cultural, care găzduiește expoziții de picturi și fotografii. Aici se mai petrece Festivalul Internațional de Arte "Pădurea Cireșelor".

Metroul din Moscova

Metroul din Moscova este renumit pentru arhitectura sa impecabilă. Stațiile cu denumiri "Palate Subterane din Moscova" au devenit principalele atracții ale orașului.

Stațiile vechi dinaintea de război, simbolizează industrializarea Rusiei, iar după război, acestea au devenit un simbol al victoriei și mândriei națiunii. Prima line de metrou Sokolnicheskaia, a fost construită în 1935.

Unele stații de metrou sunt protejate de stat, având calitatea de obiective culturale valoroase. Complexele subterane sunt decorate cu statui, monumente de arhitectură și de artă, picturi, mozaicuri și vitralii. Ideea era de a crea fiecărei stații, un aspect individual.

Kuskovo

Acest palat a fost construit în secolul al 18-lea. Teritoriul minunat din această zonă conține un parc extraordinar și multe lacuri. Palatul este considerat locul perfect, pentru a fi vizitat într-o zi cu soare. Palatul este frumos, amenajat într-un stil cu elemente clasice și baroc. Deasemenea în Kuskovo sunt muzee, iar vara sunt organizate festivaluri și concerte.

Muzeul Istoric

Muzeul istoric din Moscova deține o colecție uriașă, care reprezintă fiecare etapă a istoriei Rusiei. Muzeul este situat în Piața Roșie. Acesta are mai multe săli de expoziție, care reprezintă Rusia din timpurile antichității până în secolul 21. Muzeul Istoric, este unul dintre cele mai populare din Moscova. În cazul în care istoria Rusiei este intrigantă pentru dvs, acest muzeu este locul cultural pe care trebuie de vizitat!

Casa Artiștilor

Casa Artiștilor - cel mai mare centru expozițional din Rusia. Deschis în 1979, este compus din 27 de camere cu 60 de galerii. În fiecare an, Casa Artiștilor găzduiește sute de expoziții din întreaga lume. Pe teritoriul Casei este un parc frumos, un muzeu în aer liber de sculpturi, alături de zonele de recreere.

Rezervați un bilet spre Moscova împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Moscova, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de călătoria dumneavoastră, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri in Moscova.


spre Moscova

/

Rusia


Orasul: Moscova


Codul orasului: MOW


Tara: Rusia


Codul tarii: RUSpre Moscova -
Decolarea Din:

Din Moscova -
Decolarea Spre: