spre Nisa

Bilete de avion Chisinau - Nisa (NCE), Franta. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Nisa (NCE), Franta. Rezerva online

Informații generale

Nisa, un loc minunat, a cărui frumuseți uimitoare vor putea fascina până și pe cel mai pretențios turist. Persoanele publice, mondene, vedetele și turiștii simpli consideră o adevărată fericire să-și petreacă vacanța în acest oraș încântător. Vizita principalelor atracții turistice, primblările printre stradelele calme, odihna la plajă pe malul Coastei de Azur și deiversele activități acvatice de recreere, toate acestea pot fi găsite anume aici.

Turiștii, care își planifică minuțios vacanța, din start se vor preocupa de alegerea hotelului. Există posibilitatea să găsiți propuneri foarte bune chiar și la hotelurile din centrul orașului, destul de des acestea au niște programe excelente de însănătoșire, ieșire directă spre o minunată plajă și restaurante încântătoare cu o bucătărie excepțională. De la astfel de hoteluri este foarte comod de a ajunge la orice atracție turistică din oraș, care aici sunt în mare majoritate.

Ce pot vizita și cu ce pot să mă ocum în Nisa?

În cadrul programului obligatoriu de vizitate a obiectivelor locale intră: Piața Massena și Soborul Sfântului Nicolae (Cel mai mare sobor din Europa). Minunatele priveliști asupara orașului se pot vedea de pe dealul castelului.

Nisa este în sine un loc unic unde o mulțime de genii și-au practicat arta. Acest oraș în timpul său a inspirat mari scriitori ca Cehov și Hemingway în scrierea capodoperelor literare ale acestora. Tablouri strălucitoare au fost create aici de astfel de pictori ca Chagall sau Matios. În tablourile lor sunt reprezentate în toată frumusețea țărmurile și peisajele minunatei Nisa.

În perioada nocturnă a Coastei de Azur se pot vizita casele luxuriene și un număr enorm din cele mai bune casinouri ale lumii. Gamele largi de alcool pot fi savurate în restaurante și baruri specializate.

Singura incomoditate ce se poate întâlni în cadrul acestei vacanțe sunt plajele cu prundiș. Desigur plajele private sunt mult mai adaptate pentru odihna comfortabilă unde sunt prezente podelele de lemn iar pentru copii sunt instalate bazine speciale. Din păcate plajele gratuite nu dețin astfel de comfort, ceea ce ar putea diminua un pic impresia asupra vacanței.

Rezervați un bilet spre Nisa împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Nisa, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. La procurarea biletelor de avion puteți accesa descrierea detaliată a companiei AVIA. Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD. Anularea rezervării biletului de avion poate fi făcută online.

În cazul în care staționați în Nisa pe o perioadă mai îndelungata de timp, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. Orice hotel al orașului, la preț avantajos și rezonabil.

Nisa

/

Franta


Orasul: Nisa


Codul orasului: NCE


Tara: Franta


Codul tarii: FR


Aeroporturi:


Spre Nisa -
Decolarea Din:

Din Nisa -
Decolarea Spre: