spre Nisa

Bilete de avion Chisinau - Nisa (NCE), Franta. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Nisa (NCE), Franta. Rezerva online

NICE - CAPITALA DEPARTAMENTULUI ALPILOR LATORII DE PE LATORIA FRANCEZĂ, ÎNTINSĂ PE coasta GOLFULUI INGERILOR.

Fondat de grecii antici, în secolul al XIX-lea orașul a devenit o stațiune de litoral populară în rândul aristocrației europene.

Partea de pe litoral a orașului este construită cu clădiri luxuriante eclectice din secolele XIX - începutul secolului XX. Catedrală, biserici și palate din secolele XVII-XVIII în stil baroc italian.

În oraș există numeroase muzee.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Dealul castelului

sau cum mai e numit și Dealul Castelului - este considerat una dintre principalele atracții ale Nisei. Este un mic munte în partea de est a orașului vechi. Și-a primit numele datorită castelului care se afla aici în Evul Mediu, ridicat în secolul al XI-lea. Poți urca pe munte cu liftul, dar există și o scară. Există, de asemenea, un parc vechi pe munte cu o vedere pitorească a orașului și a mării, o cascadă artificială și o cafenea.

Muzeul Marc Chagall

Muzeul creat în timpul vieții artistului, a fost deschis în 1973. Inițial, au fost expuse 17 picturi ale lui Chagall pe un subiect biblic. Mai târziu, la aceasta s-au adăugat schițe ale artistului și lucrări de guașă, majoritatea fiind dedicate și subiectelor biblice. Drept urmare, muzeul are o colecție destul de mare, dar oarecum unilaterală de lucrări ale pictorului.

Catedrala Sf. Nicolae Făcătorul de Minuni

Biserica Ortodoxă a Episcopiei Korsun a Bisericii Ortodoxe Ruse, situată în Nisa, lângă Bulevardul Tsarevich, pe Bulevardul Nicolas II. Unul dintre reperele celebre ale Nisei; conform estimărilor mass-media, cea mai mare biserică ortodoxă din Europa de Vest.

Notre Dame de Nice

Bazilica catolică de pe bulevardul Jean Médsan, în centrul Nisei. Construit în tradiția arhitecturală neogotică, proiectat de Charles Lenormand. Construită între 1864 și 1868, a devenit cea mai mare biserică din Nisa, dar nu și catedrala orașului. Stilul a fost dictat de dorința de a galiza orașul după ce comitatul Nisa a fost cedat Franței de către Regatul Sardiniei, deoarece clădirile gotice erau considerate tipic franceze.

Parcul Botanic și Zoologic Phoenix

Una dintre atracțiile Nisei, situat pe o suprafață de 7 hectare, nu departe de aeroportul local. Parcul există din februarie 1990 și atrage mulți vizitatori pe toată durata anului. Parcul este împărțit în mai multe zone: o intrare cu un amfiteatru și o fântână muzicală, o sală de expoziții și un lac central cu păsări de apă, o seră, cea mai mare din Europa, conține 2500 de specii rare de plante.

Locul Massena

A fost construit în 1840 și rămâne perla Nisei până în zilele noastre. Pe partea de nord, este înconjurat de clădiri elegante cu arcade, pictate în celebra culoare roșie pompeiană, la est, sunt priveliști frumoase ale dealurilor pline de adevărat farmec toscan. Piața a fost complet renovată în 2007. La momentul restaurării pieței s-a decis împodobirea acesteia cu opere de artă. Acestea sunt șapte statui reprezentând cele șapte continente, create de sculptorul spaniol Jaume Plensa și numite „Conversație la Nisa”.

Muzeul de Artă Modernă

Numit și Mamac, este un muzeu de artă modernă, deschis din 21 iunie 1990. Situat în inima orașului, lângă Place Garibaldi și prelungirea Kule Werth, MAMAC oferă o imersiune în arta internațională postbelică din anii 1950 până în prezent. Cu o colecție de aproape 1.400 de lucrări ale a peste 350 de artiști. Muzeul prezintă, de asemenea, lucrări majore de artă minimalistă și povera.

Grădinile Albert I

Acesta este unul dintre cele mai populare și mai vechi parcuri din oraș. Parcul a fost amenajat în 1852. Această zonă este în armonie cu începutul Promenadei des Anglais. Cele mai interesante locuri din Nisa se îmbină într-un mod magnific într-un singur ansamblu. În 1860, Chioșcul muzical a fost ridicat în grădină în cinstea anexării Nisei la Franța. A reînviat acest loc de nedescris.

Catedrala Sfanta Reparata

Catedrala din secolul al XVII-lea, cu o clopotniță, poate fi văzută în partea veche a Nisei, la intersecția dintre Sf. Reparata și Place de la Grasses. Ca structură, clădirea, realizată cu cruce latină cu cupolă în mijloc, este aproape de bisericile italiene. Această asemănare este sporită de o fațadă baroc ornamentată și de o cupolă strălucitoare acoperită cu plăci lăcuite în mod genovez.

Terasament englezesc

Una dintre cele mai mari promenade din Nisa. Începe de la podul Napoleon al III-lea și se termină cu o tranziție către Quai des États-Unis. Promenade des Anglais și-a primit numele în anii 1850. Există multe hoteluri, palate, cazinouri și alte structuri de-a lungul Promenade des Anglais.

Rezervați un bilet spre Nisa împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Nisa, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de călătoria dumneavoastră, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Londra.


spre Nisa

/

Franta


Orasul: Nisa


Codul orasului: NCE


Tara: Franta


Codul tarii: FR


Aeroporturi:


Spre Nisa -
Decolarea Din:

Din Nisa -
Decolarea Spre: