Dupa statistica un procent semnificativ al zborurilor din Chisinau sunt curse catre Romania , anual la care apeleaza zeci de mii de cetateni si oaspeti ai Moldovei.Merge vorba despre turism , lucru, vizitarea prietenilor si rudelor din tara vecina, vizite de afaceri. Sunt multe motive si suntem gata sa va propunem optiuni comode si avantajoase de la diverse companii aeriene. Rezervati pe site-ul nostru bilete de avion online catre Romania , economisand timpul si banii.

Zboruri directe catre Romania

Turismul creste vertiginos. Deja a depasit demult shopping-ul obisnuit, iar pe langa Transilvania, sunt multe locuri interesante, ce merita vizitate – casteluri si cetati, manastiri vechi, monumente ale naturii.

Intrucat in tara vecina zboara companiile aeriene nationale, procurarea biletelor de avion ieftine in Romania nu este dificila.Puteti alege unul din cursele convenabile.

Cautarea si rezervarea biletelor de avion spre Romania

Multi locuitori ai Moldovei prefera sa calatoreasca cu trenul sau autobusul. Chiar daca calea aeriana este mai scumpa , nivelul de confort si viteza este net superior. Pretul biletelor de avion catre Romania din Chisinau sunt destul de avantajoase. In sistemul nostru veti gasi toate ofertele disponibile.

Cautarea este pe cat se poate de simpla:

  • Indicati orasul decolarii si aterizarii;
  • Indicati data/ datile, daca aveti nevoie de bilet dus-intors;
  • Precizati cati oameni vor zbura cu avionul;
  • Alegeti compania aeriana;
  • Daca sunteti interesati de decolarea si aterizarea la un timp anumit, o asa optiune este incorporata in sistemul de cautare.

Intrebarile, legate de transportul bagajelor sunt solutionate aparte. Va ramane sa rezervati biletelor de avion catre Romania pentru cursa mai favorabila voua.

  • Biletul fizic este livrat in Chisinau de curier.
  • Puteti ridica biletul de la oficiul nostru.
  • Pe site puteti cumpara bilete de avion catre Romania prin low cost sau clasa econom simplu.

Acceptam achitarea cu bani cash, card bancar, prin intermediul bancii, alte modalitati comode. Toate intrebarile pot fi adresate prin telefon, luand legatura cu serviciul suport clienti +373 (22) 890-890.