spre Londra

Bilete de avion Chisinau - Londra (LON), Marea Britanie. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Londra (LON), Marea Britanie. Rezerva online

Informații generale

Capitala Marii Britanii este Londra – locul în care rămâi uimit de frumusețe locațiilor, dominată de tradițiile engleze. Turiștii sunt atrași nu doar de cultura specifică, dar și de posibilitatea de a vizita un număr larg de muzee pe gratis. Aici se scurge și cel mai voluminos râu Tamisa, care împarte orașul în două părți. Locurile pe care trebuie de vizitat sunt: Big Ben, Taeur, London Eye. Cu toate acestea, toate zise mai sus, sunt doar o mică parte din atracțiile care vor uimi pe oricine.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Londra

Londra – într-adevăr este capitală culturală, aici sunt aproximativ 80 de teatre, 30 muzee pe diferite tematici, care vor provoca interes din partea turiștilor. În unele muzee, cum ar fi Muzeul Britanic, sunt colecții unice de bijuterii.

Metroul din Londra – este o construcție uimitoare, cu o istorie îndelungată. Metroul este format din douăsprezece linii ramificate, fiți atenți, aici cu ușurință puteți să vă pierdeți, în special dacă sunteți pentru prima dată. Cea mai scumpă călătorie cu metroul va fi din prima zonă, care include centru și alte zone atractive.

Londra - un loc perfect pentru shoping. Cel mai popular loc – este strada Oxford. Sunt magazine unde poți cumpăra orice îți dorești, la un preț accesibil. Un alt centru voluminos – este Kensington, este accesibil doar pentru cei al cărui buzunar este mai gros. Strada Oxford este vizitat de mulți turiști, pentru că aici, domnește o atmosferă, în special la Crăciun, atunci când strada este decorată cu multe luminițe colorate. Plimbările pe această stradă, va crea un spirit de vacanță instantanee.

Pub-uri – aceste locuri nu duc nici o valoare culturală, cu toate acestea, puburi-le au devenit una dintre atracțiile orașului. Unele dintre aceste locuri, deschid o priveliște uimitoare la râul Tamsia, savurând bucătăria engleză, pe care o vor prepara conform tuturor standardelor și tradițiilor. Fiecare local, își are stilul său personalizat și original.

Hyde Park – este un loc care a fost simpatizat nu doar de turiști, ci și de britanici. Acesta este parcul central al orașului, unde puteți obține o doză de aer proaspăt, să aveți o plimbarea pe aleile parcului și galeriile de artă modernă.

Tuturor este bine cunoscut Scuarul Trafalgar, o zonă în care pe tot parcursul anului, puteți vedea un număr mare de turiști. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece anume aici, sunt petrecute o mare parte din evenimentele britanice. În fiecare an, se instalează un brad de Crăciun în această piață.

Rezervați un bilet spre Londra împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Londra, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Londra, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Londra.

Londra

/

Marea Britanie


Orasul: Londra


Codul orasului: LON


Tara: Marea Britanie


Codul tarii: GBSpre Londra -
Decolarea Din:

Din Londra -
Decolarea Spre: