De Sărbătorile Pascale rezervă bilete de avion cu zbor din Chișinău spre Praga, Viena sau Bruxelles

De Sărbătorile Pascale rezervă bilete de avion cu zbor din Chișinău spre Praga, Viena sau Bruxelles

20 Martie 2024

Paștele Catolic ar fi un motiv în plus să planifici o mică escapadă în top 3 țări unde poți să resimți și tu toată atmosfera și magia Sărbătorilor Pascale. Rezervă acum bilete de avion din Chișinău spre destinațiile: Praga, Viena sau Bruxelles.

Ca să știi, de sărbătorile Pascale, piețele din Praga sunt foarte populare fiind o adevărată atracție turistică. Aici poți savura atmosfera, să delectezi bucatele de tradiții și să faci cumpărături de obiecte, suveniruri lucrate manual.

Ce ai putea face în Bruxelles de Paște? Poți să participi la Parada de Paște din Bruxelles ce trece prin Grand Place din Bruxelles și continuă pe tradițiile vechi și noi, alături de evenimente muzicale și concerte organizate. Rezervă bilete de avion acum pentru a face cunoștință cu adevăratul stil belgian, paradele se încheie de obicei cu un spectacol fantastic de foc!

Recomandarea noastră pentru Viena este să vizitezi de Paști Altwiener Ostermarkt - o piața tradițională de Paști plină de culori frumoase și ouă pictate, cu zeci de ateliere pentru copii, zeci de tarabe cu mancare tradițională și mii de suveniruri tematice.

Bilete de avion spre Praga: https://avia.md/bilete-de-avion/spre-praga-prg

Bilete de avion spre Viena: https://avia.md/bilete-de-avion/spre-viena-vie

Bilete de avion spre Bruxelles: https://avia.md/bilete-de-avion/spre-brussels-bru