spre Brussels

Bilete de avion Chisinau - Brussels (BRU), Belgia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Brussels (BRU), Belgia. Rezerva online

Informații generale

Bruxelles - capitala Belgiei și centrul Uniunii Europene. Ca și în multe alte orașe mari din Europa, acesta are o mulțime de atracții și locuri de vizitat. Unica problema este că în Belgia rar se poate de găsit tururi, de aceea, e necesar să planificați din timp călătoria.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Bruxelles

Primul loc pe care se merită de vizitate – este Atomium. Acesta este unul din cele mai unice monumente ale lumii. Cu înălțime de 122 metri, acesta reprezintă prin sine o moleculă uriașă de fier. Turiștii sunt atrași nu doar de originalitatea sa, ci de posibilitatea de a merge sus pentru o priveliște deosebită a Bruxell-ului.

Oamenii cu interes istoric, pot vizita Muzeul Civic. Acolo puteți găsi o varietate de artefacte și opere de artă referitoare la Bruxelles și Belgia. Muzeul face parte dintr-o clădire înstărită, construită în stil gotic. Pentru cei care sunt interesați mai mult de biologie, la Bruxelles este un muzeu de științe naturale. Cel mai interesant exponat al muzeului - este scheletul unui dinozaur, experții-arheologi, consideră că acesta are mai mult de 120 milioane de ani.

Grand Sablon - zona principală a orașului. Acesta este un loc perfect pentru plimbări, cafenele și magazine, acestea sunt foarte mult în această zonă. Grand Sablon este plin cu diferite lucrări și lucruri din antichitate. Aici mai este și un Salon de Mașini Antice – fiind una dintre cele mai mari expoziții de mașini de epocă, sunt aproximativ cinci sute.

Pe una din străzile din Bruxelles, puteți găsi Catedrala Fecioarei Maria. Acesta este unul din cel mai important monument istorice al orașului, deoarece a fost construit în secolul al XIV-lea. La fel ca în multe catedrale catolice acelor timpuri, peretele acestuia este decorat cu numeroase statui, despre care foarte mult se menționează în excursii. Printre alte biserici deosebite din Belgia se află Catedrala Sf. Ioan Botezătorul. Această construcție este, de asemenea, una dintre cele mai vechi clădiri din Europa, finalizarea construcției sale se referă la secolul al XVII-lea, când stilul baroc era popular pe tot globul. De asemenea, în Belgia este biserica Sacre Coeur - clădire extraordinară, dar relativ nouă. Construcția bisericii sa finisat în a doua jumătate a secolului XX, aceasta a durat mai mult de o sută de ani. Sacre-Coeur este înconjurat de nouă capele care reprezintă provinciile Belgiei.

Rezervați un bilet spre Bruxelles împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Bruxelles,, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Toate avantajele companiei AVIA.MD pot fi găsite online. Modalitățile de plată a biletelor de avion pot fi găsite pe AVIA.MD. Aflați care sunt cardurile bancare pe care puteți să le folosiți pentru a achita costul biletului de avion.

În cazul în care staționați în Bruxxeles pe o perioadă mai îndelungata de timp, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. Orice hotel al orașului, la preț avantajos și rezonabil.

Brussels

/

Belgia


Orasul: Brussels


Codul orasului: BRU


Tara: Belgia


Codul tarii: BESpre Brussels -
Decolarea Din:

Din Brussels -
Decolarea Spre: