spre Praga

Bilete de avion Chisinau - Praga (PRG), Republica Cehă. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Praga (PRG), Republica Cehă. Rezerva online

Informație generală

Praga, capitala Republicii Cehe precum și cel mai mare oraș din țară. Pe lângă faptul că este un centru administrativ, Praga este considerată, de asemenea și capitala culturală a Republicii Cehe. În Praga veți putea vedea în deplin patrimoniului cultural ce s-a păstrat impecabil, care numără mai mult de 1000 de ani. Praga este de asemenea renumită pentru berea sa gustoasă. Republica Cehă are o mulțime de fabrici pentru producția de bere. Dacă alegeți un oraș pentru călătoria dumne-avoastră iar acesta este Praga, atunci nu veși avea cum să regretați de alegerea făcută. Din moment ce în această capitală se găsesc o mulțime de obiective turistice, parcuri si alei.

Ce puteți face și cu ce vă puteți ocupa în Praga?

Castelul Praga

În primul rând, o oprire obligatorie pentru orice vizitator la Praga, ar trebui să fie chiar Castelul Praga. Acesta este cel mai vechi castel, nu numai în Republica Cehă, dar și în întreaga lume. Potrivit specialiștilor, acest castel a fost construit aproximativ cu 860 de ani în urmă. Pe teritoriul castelului sunt amplasate case locuibile, biserici, parcuri si multe poteci. Zona castelului este de 70.000 de metri pătrați. Un număr chiar foarte mare pentru un astfel de complex.

Celebru Pod al lui Carol

Podul a fost construit în anul 1402. A fost numit în onoarea domnbitorului Carol al IV care a ordonat de fapt construirea podului. Podul leagă drumul dintre Castelul Praga și orașul vechi. Podul Carol este situat deasupra celui mai lung fluviu din Republica Cehă, care se numește Vltava. La căderea nopții, mulțimile de turiști merg în direcția podului pentru a se bucura de atracțiile extraordinare, care sunt situate pe râul Vltava.

Orașul vechi

Orașul vechi este păstrat într-o stare aproape intactă din al 10-lea secol, în ciuda istoriei turbulente a Republicii Cehe și a diverșilor invadatori, care a trecut prin Praga. Acest nucleu istoric al orașului este situat în partea centrală a capitalei. Locurile cele mai interesante ce le puteți vizita în orașul vechi poate fi considerată biserica Fecioarei Maria și Piața Orașului Vechi. Iar una dintre cele mai vizitate străzi din orașul vechi poate fi considerată Strada Carol ce duce la renumitul Podul Carol.

Spiritul din Praga

Berea cehă, așa cum sa menționat, este faimoasă în întreaga lume. Unii consumatori de bere menționează că berea cehă este mult mai gustoasă decât cea germană, care este de asemenea cunoscută în întreaga lume. Locuitorii din Republica Cehă sunt considerați a fi persoanele care consumă cea mai mare cantitate de bere din Europa. Praga este plină de diferite baruri si pub-uri, unde puteți gusta diferite feluri de bere. In plus vi se va oferi o gamă largă de prețuri diferite și convenabile. În unele baruri turisti sunt serviți cu bere gratis.

Rezervați un bilet spre Praga împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Praga, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Toate condițiile de livrare a biletelor de avion pot fi citite pe AVIA.MD. Toate avantajele companiei AVIA.MD pot fi găsite online. Modalitățile de plată a biletelor de avion pot fi găsite pe AVIA.MD.

Dacă doriți sa staționați în Praga pe o perioadă mai îndelungata de timp, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. Orice hotel al orașului, la preț avantajos și rezonabil.


spre Praga

/

Republica Cehă


Orasul: Praga


Codul orasului: PRG


Tara: Republica Cehă


Codul tarii: CZ


Aeroporturi:


Spre Praga -
Decolarea Din:

Din Praga -
Decolarea Spre: