spre Viena

Bilete de avion Chisinau - Viena (VIE), Austria. Rezerva online

Cumpara bilete de avion din Chisinau catre Viena | Preturi

Informații generale

Numele acestui oraș antic, de mult timp a devenit un simbol al romantismului medieval. În primul rând, acest oraș patriarhal este renumit pentru arhitectura sa.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați în Viena?

Călătoriile pe locurile istorice, ar trebui să înceapă din Cartierul Muzeelor, care se află în orașul vechi. În acest loc liniștit și bine-cunoscut, puteți să vă imaginați în calitate de participant al evenimentelor, care au avut loc în Viena medievală și să observați acele vremuri. Cartierul este înconjurat de bulevardul Ringstrasse (Ring), acesta este conectat la Dunăre, situat în apropierea de centrul orașului, format din trei părți. La mijlocul acestui ansamblu, se află faimoasa Catedrala Sf. Ștefan, înconjurată de zona ȘtefanPlatz. Această zonă a Viena este cea mai principală. Viața de aici este plină cu divertisment: artiști de stradă, care arată trucuri, cheamă lumea la spectacole și mimează cu o acuratețe incredibilă statuile. Sunt întâlniți oameni care joacă la flașnete și desigur, orașul este aglomerat cu turiști și vizitatori care pur și simplu privesc în jur.

Trecând pe strada Graben, e dificil să nu observați incredibila construcție Haas-Haus. Fantastica clădire modernă din beton, cu vitralii imense din sticlă. Clădirea, armonios se unește cu casa de lux din apropiere Adolf Loos, decorând MichaelerPlatz. În continuare deplasându-ne pe stradă, puteți vedea Muzeul Evreiesc, trecând pe lângă Peterskihe având stilul baroc. Desigur că, nu puteți trece pe lângă biserica Sf. Mihail, vizitând sala de concerte, unde puteți aprecia sunetele magice de orgă. Tot în această clădire, vizitatorii, pot vedea sculpturi antice colectate în acest muzeu. Altarul templului este renumit pentru alinarea făcută în secolul al, XIII-lea și este numit "Căderea Îngerilor".

Partea stângă a orașului vechi este ocupată de cea mai veche zonă a capitalei. Aici, în epoca Imperiului Roman, a fost fondată Viena din Cetatea Antică. În apropiere, pe piața Hauer Markt, care simbolizează centrul istoric al orașului, găsiți renumitul ceas Anker.

Oaspeților orașului, cu siguranță li se va propune să viziteze templul Maria-am-Geshtade, precum și vechea clădire Andromeda cu havuz în ea.

În general, densitatea punctelor de interes și locurilor frumoase din Viena, este de neimaginat. Bineînțeles că acestea nu sunt toate locurile incredibile din Viena. O mulțime de emoții pozitive va alimenta călătorii Palatul Belvedere, celebrul muzeu Freud și casa orientului Wiittgeenstein. În cele din urmă, e necesar să mergeți în Pădurea din Viena și vizitați Palatul Schönbrunn.

Rămâne doar să urați cele mai frumoase cuvinte, vizitatorilor acestui oraș, să-l privească exact cum era pe timpurile Romane, ba chiar pe timpurile lui Mozart sau Einstein.

Rezervați un bilet spre Viena împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Viena, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Informația despre toate zborurile din Chișinău poate fi găsită pe AVIA.MD. La procurarea biletelor de avion puteți accesa descrierea detaliată a companiei AVIA.

Dacă doriți sa staționați în Viena pe o perioadă mai îndelungata de timp, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. Orice hotel al orașului, la preț avantajos și rezonabil.

Viena

/

Austria


Orasul: Viena


Codul orasului: VIE


Tara: Austria


Codul tarii: AT


Aeroporturi:


Spre Viena -
Decolarea Din:

Din Viena -
Decolarea Spre: