spre Borispol (KBP)

Aeroport: Borispol (KBP), Kiev / Ucraina. Cumpara bilet de avion Chisinau - Borispol

Aeroport: Borispol (KBP), Kiev / Ucraina. Cumpara bilet de avion Chisinau-Borispol

Aeroportul Internațional Boryspil

Aeroportul Internațional "Borispil" este situat la 29 km est de Kiev, capitala Ucrainei. Acesta este cel mai mare aeroport din țară, care deservește 65% din transportul aerian de pasageri, inclusiv toate zborurile sale internaționale. Acesta este unul dintre cele două aeroporturi de pasageri care deservesc Kievul. Aeroportul Internațional "Borispol" este un membru al Consiliului aeroporturilor internaționale.

Aeroportul din Boryspil are 3 terminale: B, D și F. Majoritatea zborurilor internaționale sosesc la terminalele D și F, în timp ce terminalul B este utilizat pentru zborurile interne. Terminalul B este mult mai vechi decât terminalul F și istoria sa datează din perioada sovietică, dar în realitate astăzi, el diferă doar în mici detalii. Ambele terminale B și F sunt strâmte și inconfortabile, în timp ce terminalul D este mai nou și mult mai cofortabil.

Controlul pașapoartelor la sosire și de plecare are loc, de obicei, destul de rapid și durează mai puțin de 10 minute.

Puteți găsi întotdeauna aici zboruri charter cost cu o schimbare spre Italia, Turcia, Egipt, Dubai și alte destinații. În timpul verii, Ukrainian Mediterranean Airlines lansează zboruri charter către diferite destinații, inclusiv Italia și Turcia. "International Airlines din Ucraina" fiind singura companie aeriană cu zboruri directe spre America de Nord.

Autobuz, cunoscut sub numele de Sky Bus, funcționează 24 de ore din 24 și deservește fiecare terminal de aeroport. Folosindu-l puteți ajunge la partea de sud a Gării Centrale (prețul e 60 grivne, timp de 70 de minute), oprindu-se la stația de metrou Harkov pe linia verde (35 grivne, 45 de minute).

Taxi are un preț minim în centrul orașului - aproximativ 200 de grivne, dacă comandați preventiv prin telefon. Serviciu de taxi oficial la aeroport este Sky Taxi si este un pic mai scump - 6.50 grivne / km. Taxiurile neoficiale pot cere prețuri mai mari, astfel încât negociați întotdeauna prețul în avans, înainte de a intra în mașină nu ezitați să negociați.

Dacă veți zbura spre Aeroportul Boryspil aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului Dublin, prognoza meteo, hotelurile din Lisabona și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Kiev

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul Boryspill, atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Kiev. Cu Avia.md veți găsi rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Boryspil. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compară prețurile pentru zecile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

Știați că, Avia.md vă poate ajuta să găsiți nu numai bilete de avion? În cazul în care aveți nevoie de un hotel în Kiev, Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș.

Țara: Ucraina Regiunea:Regiunea Kiev Tip aeroport: Civil Cod (ICAO):UKBB Cod (IATA):KBP Altitudine: 130 M Coordonate: 50 ° 20 '. w. 30 ° 53 'în. d Trafic de pasageri (pe an):8029000 (2011). Ora locală:UTC +2 Program de lucru: 24/24

Borispol - Aeroportul Kiev Internațional (Ucraina), cel mai mare aeroport după volum al traficului, de pe teritoriul Ucrainei. Denumirea oficială: Enterprise "Aeroportul Internațional Borispol".

Aeroportul este situat la 18,5 km Est de intrarea în Kiev (zona Harkov și "Borispol" stație de metrou), în orașul Borispol, regiunea Kiev. Aeroportul deservește 62% din traficul aerian internațional al Ucrainei. De la aeroportul "Borispol", zboară 43 curse internaționale și 9 linii aeriene ucrainene care operează cu zboruri regulate spre 95 de destinații (83 internaționale și 12 pe piața internă). Aerodromul este capabil să primească orice tip de aeronavă.

Terminalul «B» este principalul terminal al aeroportului. Terminalul este concentrat cu magazine, cafenele și baruri, birouri de companii aeriene, agenții de turism, bănci, acces la internet, centru de afaceri și depozitul de bagaje. Terminalul deservește majoritatea pasagerilor aeroportului, care zbor în la depărtări și în apropierea. Aici sunt amplasate punctele de securitate. După procedurile de control pentru siguranța aeroportului și aviației, pasagerii se deplasează în zonele de așteptare a avionului.La al doilea etaj al terminalului, este creată o zonă internațională, acolo puteți găsi multe magazine «Duty-free».

Terminalul «C» este creat pentru a deservi pasagerii VIP. Acesta în primul rând deservește avioanele personale al aviației mici. Este situat în dreapta terminalului «B», echipat cu parcare proprie securizată. În sala de așteptaresunt saloane individuale de odihnă , sală pentru conferințe de presă, întâlniri și banchete.

Terminal «F» a fost deschis în data de douăzeci și unu septembrie 2010 și deservește mai mult de 20 de linii aeriene: Ukraine International Airlines (doar zboruri internaționale, interne - în terminalul B), UM Air, UTair Ucraina, Wind Rose , Adria Airway, Aeroflot- Don, Air Arabia, AirBaltis, Air France, Air Malta, AZAL Azerbaidjan, Armavia, Air Moldova, Alitalia, Astra Airlines, Austrian Airlines, Belavia, British Airways, caspice Airlines, Estonian Air, Finnair, Flydubai, Georgian Airways, Germanwings, KLM, companiile aeriene din Libia , Lufthansa, Nouvel Air Tunisia, OrenAir, Rossiya - Russian Airlines, Royal Jordanian, liniile aeriene S7 (Rusia), TajikAir, companiile aeriene Turkmenistan, Uzbekistan Airways, Yakutia Air și altele.

Terminal de «D» este cea mai mare din Ucraina. Deschiderea a avut loc pe 28 mai în 2012.

La aeroport internațional "Borispol", în terminalele B, D și F, sunt restaurante cu format Ucrainean, European, est și bucătăria americană. Chiar dacă vă aflați într-o grabă pentru zbor, în multe cafenele vă puteți cumpăra rapid un sandwich, tort sau cafea.

La terminalele B, D și F din Aeroportul Internațional "Borispol", non-stop puteți profita de serviciile schimbului valutar și alte operațiuni bancare. Acesta dispune de numeroase mașini pentru plata facturilor de telefonie mobilă.

Terminalul B al aeroportului internațional "Borispol" dispune de serviciu "Ukrposhta", puteți trimite oriunde în lume, scrisori, telegrame și colete.

La Aeroportul Internațional Borispol, puteți profita de serviciile de închirieri auto.

Firmele care oferă servicii de închiriere auto:

Europcar Telefon: +380 44 281-77-37

Hertz Telefon: +380 44 281-76-16

Sixt Telefon: +380 44 383-00-06

Buget Telefon: +380 44 591-69-87

Avis Telefon: +380 44 591-70-09

Aeroportul Internațional Borispol, are propriul serviciu de taxi - Sky Taxi. Mașinile sunt plasate pe prima linie în fața terminalelor. Sky Taxi – mașinile sunt confortabile D-clasă. Fiecare mașină este echipată cu un taximetru, POS-terminale, DVR, GPS-navigator. În automobil, sunt asigurate scaune pentru copii.

Puteți Comanda Sky Taxi la telefoanele:

+38 095 268-38-42

+38 095 268-38-45

+38 044 281-75-58

De la Aeroportul Internațional Borispol din Kiev (prin stația de metrou Kharkiv la stația de tren de la Gara de Sud Kiev-Pasazhirsky) se poate ajunge cu autobuzul Sky Bus. Autobuzele le puteți lua de la terminalele B și F, conform programului de lucru.

Informații prin telefon:

+380 95 431-07-17

+380 4595 6-48-14

Telefon Aeroport:

+38 044 363 77 77

Borispol

/

Kiev

/

Ucraina


Aeroportul : Borispol


Codul aeroportului : KBP


Aeroport mare


Latitudine : 50.3450012207031
Longitudine : 30.8946990966797


Orasul : Kiev


Codul orasului : IEV


Tara : Ucraina


Codul tarii : UA


Alte aeroporturi :


Spre Kiev / Borispol
Decolarea Din:

Din Kiev / Borispol
Decolarea Spre: