spre Kiev

Bilete de avion Chisinau - Kiev (IEV), Ucraina. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Kiev (IEV), Ucraina. Rezerva online

Kievul este capitala Ucrainei si se consideră a fi un centru cultural al Europei de Est cu o istorie frumoasă. In Kiev sint 27 de muzee, 25 de teatre și numeroase monumente istorice.

In plan aviatic orașul este deservit de două aeropoarte: Aeroportul Internațional Borispol și aeroportul Juliani. Acestea operează cu peste 50 de companii aeriene, care fac legătura dintre Kiev și cele mai importante orașe ale lumii. Printre transportatorii aerieni, care deservesc aeroporturile din Kiev se numără si companii cu zbor direct din Chisinau .

Proiectul AVIA.MD va ofera posibilitatea rezervarii si procurarii direct de pe site bilete de avion spre Kiev din orice colt al lumii, sau cu plecarea din Kiev. Achitarea se efectuiaza on-line cu cardurile bancare Visa si MasterCard, sau - locuitorii Moldovei - inclusiv pe intreg teritoriul republicii.

Dacă doriti sa staționati în Kiev o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD fa ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.

Rezervind bilet de avion ieftin la Kiev cu AVIA.MD economisiti deja astăzi! Avem o experiență bogata de rezervari bilete de avion ieftine spre Kiev. Noi folosim aceste cunoștințe pentru a vă asigura că puteți găsi cel mai bun preț pentru a zbura la Kiev. Când rezervati un zbor ieftin la Kiev cu AVIA.MD puteti fi increzuti ca veti beneficia de servicii clientela de nivel mondial.


spre Kiev

/

Ucraina


Orasul: Kiev


Codul orasului: IEV


Tara: Ucraina


Codul tarii: UASpre Kiev -
Decolarea Din:

Din Kiev -
Decolarea Spre: