Pe site-ul nostru puteti urmari in timp real si cauta cursele Wizz air online pentru pentru data si timpul dorit. Sistemul de cautare ajuta la cautarea unei optiuni accesibile si comfortabile.

Pentru a cumpara bilete de avion Wizz air , alegeti destinatiile dorite si data decolarii (si intoarcerii, daca optati pentru optiunea dus-intors). Indicati numarul de pasageri. Veti vedea timpul, preturile si alta informatie. Ramane doar sa platiti biletul.

Despre compania Wizz Air

Acest transportator aerian ungaro-polonez activeaza din anul 2003. Pentru multi oameni biletele de avion ieftine Wizz air este unica modalitate de a ajunge in alte tari, de a vedea lumea. In septembrie 2013 compania a inceput deservirea curselor catre Chisinau, fapt ce a permis locuitorilor din Moldova sa zboare pe cat se poate de ieftin in diverse colturi ale lumii. Avioanele companiei zboara in tarile Europei, Asiei, Africii. In total sunt deservite mai mult de 200 de destinatii. Anual la serviciile Wizz Air apeleaza zeci de milioane de oameni.

Indiferent de faptul, ca la Wizz air preturile sunt cu mult mai mici, fata de majoritatea concurentilor, calitatea deservirii ramane la un nivel inalt. Pasagerii sunt multumiti de comfortul din timpul zborurilor si de deservire.

Sunt folosite doar nave aeriene de ultima generatie. Baza parcului aerian sunt avioanele Airbus A320. Este unul dintre cele mai populare avioane, produse in Europa. In salon pot incapea 150-180 de pasageri, in dependenta de modificatiile navei si a componentei.

Transportatorul se atarna foarte serios catre securitatea pasagerilor. Avioanele sunt atent verificate inainte de fiecare plecare. Timp de toti acesti ani de activitate au fost inregistrate doar doua aterizari fortate, legate de deficiente tehnice. Nici o aeronava nu s-a prabusit timp de 14 ani.

La noi puteti rezerva ieftina Wizz air pentru zboruri in tarile Europei de Est si Centrale si spre alte destinatii. Pentru concretizari, consultatii, puteti scri mereu in chat-ul de pe site, apela la numarul de telefon (022) 890-890 ce este activ 24/24. Noi vindem bilete Wizz air online fara intreruperi si zi libere. Comanda poate fi plasata chiar si duminica.