Unde si cum pot fi cumparate in regim online bilete de avion catre Ucraina fara a vizita ghiseul de achitare? Serviciul nostru timp de multi ani propune servicii de rezervare a biletelor de avion in Moldova. Noi colaboram cu companiile aeriene din strainatate, ce efectueaza curse regulate si charter spre orasele tarii vecine.

Zboruri directe din Moldova catre Ucraina

Ucraina este un stat, cu care Moldova detine legaturi atat culturale cat si economice. Multi locuitori au rude si prieteni in tara vecina. De aceea zboruri directe catre Ucraina nu pierd din popularitate.

In Ucraina sunt o multime de locuri ce merita vizitate. Incepand cu muzee si rezervatii naturale si finisand cu monumente istorico-culturale. Aici s-au pastrat castele vechi si manastiri, varsta carora depaseste 1000 de ani. Aici s-a nascut Rusia Kieveana, aici se regasesc si asezarile cazacilor. In prezent Ucraina este cea mai mare tara a Europei ce atrage turisti din diverse tari ale lumii.

Plasand comanda de bilete de avion ieftine catre Ucraina , veti putea vizita locuri fascinante, statiuni balneare, sanatorii, festivaluri , concerte, prietenii si rudele.

Daca nu doriti sa circulati cu imbulzeala din autobuze sau sa va deplasati din Chisinau cu trenul, serviciul nostru va poate ajuta sa gasiti o cursa aeriana pentru data dorita de dvs. Pretul biletelor de avion catre Ucraina , prezent la noi pe site, va permite sa economisiti considerabil.

Cautarea si rezervarea biletelor online

Sitemul site-ului permite de a gasi usor o cursa pentru data preferata si de a rezerva bilete de avion catre Ucraiana , de a selecta compania aeriana, ce ofera cele mai avantajoase si accesibile conditii.

  • Datele despre cursele aeriene sunt actualizate in timp real. Daca ati achitat, insa zborul a fost anulat, puteti schimba biletul sau intoarce banii;
  • Puteti cumpara bilete de avion catre Ucraina cu livrare in oras, sau le ridicati direct din oficiul nostru in Chisinau;
  • Se accepta achitarea cu bani gheata, prin banci si terminale, bani electronici QIWI, alte metode.

Pe site exista chat online, iar operatorii primesc apeluri 24 din 24. Pentru consultatie, precizati datele despre cursa concreta la numarul de telefon +373 22 890-890.