spre Odesa

Bilete de avion Chisinau - Odesa (ODS), Ucraina. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Odesa (ODS), Ucraina. Rezerva online

Informații generale

Cumpărând bilete spre Odesa veți nimeri în lumea indicatoarelor amuzante, a curților vechi și stradelelor comode. Principala atractie a Odesei ar fi însăși orășenii, glumele cărora ve-ți dori să le conspectați. Glumele specifice, ușurința în comunicare și veselia, vor face orice discuție cu cei din Odesa un eveniment cu adevărat memorabil. Atmosfera unică a acestui oraș se simte aproape în orice și fiece turist ajunge la concluzia că un alt loc ca acesta e de negăsit.

Ce pot face și cu ce mă pot ocupa în Odesa?

Primul lucru ce se poate de făcut ajungând în Odesa, este plimabarea pe faimoasa stradă Deribasivka și multicolorul bulevard Franțuzesc de-a lungul coastei: minunatele monumente de arhitectură din timpuri și stiluri diferite, fântânile arteziene,multicolorele flori și verdeața sudică din start creează o admosferă relaxantă pentru odihnă, chiar dacă veți veni cu motve de muncă. O atenție mai specială o merită faimoasele terase cu balcoanele caracteristice, cu pancartele din timpuri diferite, porțile ornamentate și hainelede pe sfori ținute la uscat.

Un monument arhitectural important al Odesei este Teatrul de Operă și Balet cu sculpturile unice, bazoreliefuri și balcoane minunate. Puțin probabil că veți rata și impunătoarea Pață a Împărătesei Ecaterina, cu monumentul împărătesei în centru, ridicat în anul 1900 la cea de a o suta zi de naștere a orașului.

Dacă iubiți produsele de alimentație proaspete și vă place să vă târguiți, puteți să vizitați binecunoscutul târg ”Privoz„. Se spune că la acest târg se poate găsi orice inima dorește, iar ceea ce e legat de pește proaspăt, creveți, și alte fructe de mare probleme nu vor apărea.

Călătoria spre Odesa nu se se poate considera finisată fără o poză la Sacara lui Potiomkin. Pentru aceasta va trebui să treceți de peste două sute de trepte pentru a ajunge la gara maritimă. Între timp veți putea să savurați priveliștea magnifică a celui mai mare port din Ukraina.

Deasemenea fanii plajelor nu vor fi dezamăgiți: plăjile Odesei sunt intercalate cu zonele perfect îngrijite pentru odihna comfortabilă și luxoasă. În separat ar trebui de menționat plaja Arkadia, transformânduse seara într-un centru masiv al vieții nocturne. Aici se găsesc o mulțime de restaurante baruri și cluburi de noapte astfel activitatea nu încetează mai deloc.

Soarele fierbinte al Odesei este cel mai bun pentru băile solare și scăldatul în mare și multiplele plaje ca Lanjeron, Luzanovka, Otrada i Delfin mereu au fost în topul cererilor atât de cei din Odesa cât și de turiști.

Rezervați un bilet spre Odesa împreună cu avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Odesa, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Anularea rezervării biletului de avion poate fi făcută online. Toate condițiile de livrare a biletelor de avion pot fi citite pe AVIA.MD. Toate avantajele companiei AVIA.MD pot fi găsite online.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Odessa, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Odesei.


spre Odesa

/

Ucraina


Orasul: Odesa


Codul orasului: ODS


Tara: Ucraina


Codul tarii: UA


Aeroporturi:


Spre Odesa -
Decolarea Din:

Din Odesa -
Decolarea Spre: