Zbor charter Chișinău - Antalya. Bilete de avion

Zbor charter Chișinău - Antalya. Bilete de avion

31 Mai 2024

Zbor charter Chișinău - Antalya

Compania avia.md - Zboruri Charter Chișinău - Antalya

Descoperă confortul și accesibilitatea zborurilor charter oferite de avia.md pe ruta Chișinău - Antalya!

Zboruri Regulate și Convenabile

Compania avia.md organizează zboruri charter directe din Chișinău către Antalya, una dintre cele mai populare destinații de vacanță. Cu un program regulat de 5-6 zboruri pe săptămână, îți garantăm flexibilitate și multiple opțiuni pentru planificarea vacanței tale.

Parteneriate de Încredere

Pentru a asigura o experiență de zbor excelentă, avia.md colaborează cu companii aeriene de renume, cum ar fi Turkish Airlines și Hi Sky. Acestea sunt cunoscute pentru standardele lor ridicate de siguranță și servicii, oferindu-ți un zbor confortabil și sigur.

Prețuri accesibile

Prețurile biletelor încep de la doar 59 de euro, oferindu-ți oportunitatea de a ajunge în Antalya la tarife accesibile.

Beneficii Incluse în Preț

- Bagaj 20 KG: Fiecare bilet include un bagaj de cală de 20 kg, permițându-ți să îți aduci tot ce ai nevoie pentru vacanță.

- Bagaj pentru infanți: Bagajele pentru cei mai mici pasageri (0-1,99 ani) sunt de asemenea incluse, cu o greutate maximă de 8 kg.

- Bagaj de Mână: În plus, fiecare pasager poate aduce un bagaj de mână de până la 7 kg, ideal pentru obiectele esențiale și personale.

De ce să alegi avia.md?

- Flexibilitate și frecvență: Zboruri regulate, aproape zilnice, pentru a se potrivi oricărui program de vacanță.

- Parteneriate de calitate: Colaborarea cu companii aeriene de top pentru un serviciu de încredere și calitate.

- Prețuri competitive: Tarife accesibile care includ multiple beneficii, fără costuri ascunse.

Descoperă Antalya - O Destinație de Vis

Antalya este bijuteria coastei mediteraneene a Turciei, oferind o combinație perfectă de soare, mare și istorie. Această destinație splendidă este cunoscută pentru plajele sale spectaculoase, apa cristalină și peisajele impresionante. Iată câteva dintre cele mai populare stațiuni din Antalya care îți vor transforma vacanța într-o experiență de neuitat:

- Lara Beach: Renumită pentru plajele sale lungi de nisip fin și apele turcoaz. Este locul ideal pentru familii și cupluri, oferind resorturi all-inclusive de lux, activități de agrement și restaurante elegante.

- Belek: Un paradis pentru pasionații de golf, Belek găzduiește numeroase terenuri de golf de talie mondială. Pe lângă facilitățile sportive, stațiunea oferă plaje superbe și hoteluri de lux, perfecte pentru o vacanță relaxantă.

- Kemer: Înconjurată de munți și păduri, Kemer oferă un peisaj pitoresc și o atmosferă relaxantă. Plajele sale sunt perfecte pentru înot și sporturi acvatice, iar seara, stațiunea prinde viață cu baruri și cluburi de noapte animate.

- Side: Această stațiune combină frumusețea naturală cu istoria antică. Pe lângă plajele minunate, Side este renumită pentru ruinele sale istorice, cum ar fi Templul lui Apollo și teatrul antic. Este destinația perfectă pentru cei care doresc să combine relaxarea cu explorarea culturală.

Planifică-ți vacanța de vis cu avia.md și bucură-te de o călătorie fără griji către Antalya. Rezervă acum și profită de ofertele noastre speciale!