Bilete de avion din Bucuresti (BUH) spre Viena (VIE). Rezerva online

VIENA - CAPITALA AUSTRIEI SITUATĂ ÎN PARTEA DE EST A ȚĂRII PE RÂUL DUNĂREA.

Centru cultural, economic și politic al Austriei.

Viena este al treilea oraș sediu al ONU după New York și Geneva.

Orașul vechi din Viena și Palatul Schönbrunn au fost înscrise pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO în decembrie 2001. Potrivit studiului internațional Mercer publicat în mai 2012, care a comparat calitatea vieții în 221 de orașe, Viena s-a clasat pe primul loc în lume în ceea ce privește calitatea vieții pentru a cincea oară consecutiv.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Schönbrunn

principala reședință de vară a împăraților austrieci din dinastia Habsburgilor, una dintre cele mai mari clădiri ale barocului austriac. Situat în partea de vest a Vienei, la 5 km de centrul orașului, în cartierul Hietzing. Unul dintre cele mai frumoase ansambluri de palate și parcuri din Europa. În decembrie 1996, la cea de-a 20-a sesiune a Comitetului Patrimoniului Mondial, Schönbrunn a fost inclus pe lista Siturilor Patrimoniului Mondial UNESCO. Lista include palatul și parcul cu numeroasele sale fântâni și statui, glorietta și ruinele pseudo-romane, precum și Grădina Zoologică Schönbrunn, cea mai veche din lume.

Catedrala Sf. Ștefan din Viena

catedrala catolică, simbol național al austriei și simbol al orașului Viena. Președintele Arhiepiscopului Vienei este Primatul Austriei. Situat în centrul orașului vechi în Piața Sf. Ștefan. Primul templu de pe locul catedralei a fost construit în 1137-1147; catedrala din limitele sale actuale a fost construită în secolele XIV-XVI și și-a dobândit aspectul modern până în 1511.

Belvedere

Complex palat din Viena în stil baroc. Construit de Lucas von Hildebrandt ca reședință de vară pentru unul dintre cei mai mari comandanți ai timpului său, Prințul Eugen de Savoia, la începutul secolului al XVIII-lea. După moartea Prințului, Belvedere a fost cumpărat de Maria Tereza. În prezent, cele două palate adăpostesc Galeria Austriacă. La 15 mai 1955, la Belvedere de Sus a fost semnată Declarația de independență a Austriei.

Prater

parc public și zonă de recreere din Viena. Situat în partea de sud a orașului Leopoldstadt între Dunăre și Canalul Donau, întins de-a lungul coastei pe 5 km. Cea mai mare parte este ocupată de așa-numitul „Prater Verde”, unde se află aleea principală, teritoriul Târgului Internațional de la Viena, hipodromul, stadionul, velodromul, terenurile de sport. În nordul Praterului se află Wurstelprater, un parc de distracții denumit adesea Prater. Prin parc a fost construită o cale ferată în miniatură și există și o roată uriașă construită în 1896-1897.

Naschmarkt

piața deschisă lângă centrul Vienei. Se află la granița zonelor urbane Wieden și Mariahilf între cele două foste maluri ale râului Viena, îndepărtate în acest loc la sfârșitul secolului al XIX-lea în subteran. Este cea mai mare piață din interiorul Vienei. Pe tronsonul dintre Karlsplatz și ieșirea din stația de metrou Kettenbrückengasse se află zilnic o piață alimentară, un număr mic de pavilioane care vând haine, precum și câteva cafenele și restaurante.

Muzeul de Istorie Naturala

unul dintre cele mai mari muzee din capitala Austriei. Situat în Piața Maria Tereza din Viena, vizavi de Kunsthistorisches Museum, similar ca arhitectură. Muzeul de Istorie Naturală a fost construit pentru a găzdui colecțiile vaste ale Imperiului Habsburgic. Muzeul conține exponate unice prezentate în treizeci și nouă de camere, cum ar fi Venus din Willendorf, colecția Shiner, scheletul unui diplodocus, precum și plante și animale care au dispărut cu 200 de ani în urmă.

Opera de Stat din Viena

cea mai mare operă din Austria, unul dintre cele mai importante centre de operă din lume. Marea deschidere a clădirii Operei a avut loc pe 25 mai 1869, în această zi au dat opera lui Mozart Don Giovanni. Pe 6 martie 1945, în urma unui bombardament american, clădirea teatrului a fost parțial distrusă. Lucrările de restaurare au continuat până în 1955, teatrul a fost deschis cu o producție de Fidelio de Beethoven. În același timp, tradiția balurilor anuale la Opera din Viena a fost reînnoită.

Casa Hundertwasser

clădire rezidențială din Viena. Clădirea are un număr de etaje „deluros”. Arbori și tufișuri sunt plantați în interiorul unor nișe și pe acoperiș, 250 de unități în total. În casă, Hundertwasser și-a întruchipat idealurile de artă și frumusețe, cum ar fi utilizarea unei palete întregi de culori, absența liniilor drepte. Fațada pestriță este completată de ferestre de diferite dimensiuni și forme, mozaicuri și ornamente din plăci smălțuite colorate. Dimpotrivă, în 1990-1991, a fost implementat așa-numitul „Satul Hundertwasser” – centru comercial și expozițional. Aceasta este o clădire cu o fațadă caracteristică și un oraș mic în interior. Există un cafe-bar, magazine de suveniruri.

Turnul Dunării

a fost construit în 1964. Turnul este situat în Donaupark de pe malul Dunării. Înălțimea turnului este de 252 m. Este cea mai înaltă clădire din Viena și a doua ca înaltă din Austria. Puntea de observație este situată la o înălțime de 150 m, 2 lifturi duc la ea, ridicând vizitatorii în 35 de secunde. Site-ul are un mecanism de sărituri bungee, care este folosit vara. În plus, la o altitudine de 160 și 170 m există două restaurante rotative.

Primăria Viena

situată în Piața Friedrich Schmidt din arondismentul 1. Clădirea a fost construită în anii 1872-1883. Proiectată de către arhitectul Friedrich Schmidt. Aici se află birourile primăriei orașului și ale municipalității. Fațada clădirii este un exemplu magnific de clădire seculară neogotică. Aspectul, și mai ales turnul de 105 m înălțime, este realizat în tradiția primăriilor gotice flamande, sugerând libertățile orașului medieval.

Rezervați un bilet spre Bucuresti împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Bucuresti, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de călătoria dumneavoastră, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri in Bucuresti.


Punctul de plecare:

din Bucuresti


România


Orasul: Bucuresti


Codul orasului: BUH


Tara: România


Codul tarii: RO


Aeroporturi:


Destinatie:

spre Viena


Austria


Orasul: Viena


Codul orasului: VIE


Tara: Austria


Codul tarii: AT


Aeroporturi:

Spre Viena
- Decolarea Din:

Din Viena
- Decolarea Spre: