Bilete de avion Bucuresti (BUH), România - Milano (MIL), Italia. Cumpăra online


MILAN ESTE PRINCIPALUL ORAȘ AL PĂRȚII DE NORD A ITALIEI.

Centrul administrativ al regiunii Lombardia, cea mai mare regiune a Italiei și unitatea teritorială cu același nume, echivalează cu o provincie.

Se referă la orașele globale.

Al doilea oraș ca mărime din Italia și centrul celei mai mari aglomerări urbane a țării. Are o reputație de capitală financiară și economică a țării și una dintre capitalele modei din lume.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergețiM/h4>

Catedrala din Milano

sau Catedrala Nașterea Fecioarei Maria - o catedrală situată în centrul istoric al Milanului. În cinstea Nașterii Sfintei Fecioare Maria. Construit din marmură albă, în stil gotic în flăcări. Construcția a început în 1386, dar a fost finalizată abia la începutul secolului al XIX-lea, când, la ordinul lui Napoleon, fațada a fost finalizată. Unele detalii au fost finalizate și mai târziu, până în 1965. Este o clădire în stil gotic târziu, care conține multe turle și sculpturi, turnulețe cu frontoane de marmură și coloane conectate printr-un număr mare de stâlpi înalți. Una dintre cele mai mari din Europa.

Galeria lui Victor Emmanuel II

galerie comercială acoperită din centrul Milanului, una dintre primele pasaje din Europa, construită în 1865-1877. Un monument de arhitectură, o atracție în apropierea pieței Duomo, este deschis publicului non-stop. Clădirea galeriei are forma unei cruci latine cu un centru octogonal decorat cu mozaicuri înfățișând patru continente, precum și reprezentări alegorice ale artei, agriculturii, științei și industriei.

Castelul Sforza

Numele reședințelor ducilor milanezi din dinastia Sforza din Milano și Vigevano. Castelul din Milano a fost ridicat inițial în secolul al XIV-lea ca reședință a soților Visconti, dar a fost demontat de o mulțime de oameni rebeli după proclamarea Republicii Ambroziene. Reconstruit de Francesco Sforza la mijlocul secolului al XV-lea. În a doua jumătate a secolului al XV-lea, Leonardo da Vinci a fost implicat în decorarea castelului; dintre lucrările sale, au supraviețuit doar o pergolă și un manuscris cu experimente literare. Aspectul cetății Sforza a fost luat ca model de arhitecții milanezi care au lucrat la Kremlinul din Moscova.

Pinacothek Brera

Una dintre cele mai mari galerii de artă din Milano, Italia. Se află în zona urbană 1, în cartierul cu același nume, în Palatul Brera, construit la sfârșitul secolului al XVI-lea - începutul secolului al XVII-lea, care găzduiește și Academia de Arte din Milano. Prima colecție de picturi a fost creată împreună cu Academia de Arte Frumoase în 1776 de către împărăteasa austriac Maria Tereza. Colecția de picturi a devenit parte a bibliotecii educaționale a Academiei, care includea și o colecție de gips, desene, imprimeuri și machete arhitecturale.

Santa Maria delle Grazie

Biserica principală a mănăstirii dominicane din partea de vest a Milanului. Trapeza acestui templu adăpostește una dintre cele mai faimoase fresce din lume – „Cina cea de Taină” de Leonardo da Vinci.

Parcul Sempione

Parc din centrul istoric al Milanului. Atracția parcului este Palazzo del Arte, care gazduiește expoziții de artă decorativă, precum și Arcul Păcii, conceput de Napoleon în 1807 pentru intrarea sa triumfală în Milano.

Bazilica Ambrosian

Bazilica din Milano, construită pe locul de înmormântare a martirilor creștini timpurii. Clădirea modernă a fost construită în anii 1080-1128. Bazilica conține moaștele Sfântului Ambrozie de Mediolana, întemeietorul primei bazilici din acest loc, și moaștele martirilor Gervasie și Protasie, pe care le dobândise Ambrozie.

Arcul Lumii

Unul dintre principalele monumente neoclasice din Milano, are o istorie paradoxală a construcției. Arcul a fost așezat în cinstea victoriilor lui Napoleon I, dar construcția a fost amânată, iar între timp austriecii s-au întors la Milano. În 1826, împăratul austriac Franz I a ordonat finalizarea arcului. Construcția a fost finalizată după moartea sa, până în 1838, deja sub împăratul Ferdinand I. Conceput ca un monument al victoriilor militare ale lui Napoleon, a fost redenumit Arcul Păcii, în cinstea Congresului de la Viena din 1815, la care puterile europene au încheiat epoca războaielor napoleoniene.

Muzeul Național de Știință și Tehnologie Leonardo da Vinci

Cel mai mare muzeu științific și tehnic din Italia, dedicat artistului și savantului italian Leonardo da Vinci. A fost inaugurat la 5 februarie 1953 și a fost inaugurat de către premierul italian Alcide de Gasperi.

Cimitir monumental

Unul dintre cele mai mari două cimitire din oraș, este considerat unul dintre cele mai bogate decorațiuni funerare și monumente din Europa, printre celebrii maeștri care au lucrat la cimitir - Butti, Enrico, Dante Parini, Paolo Trubetskoy.



Punctul de plecare:

din Bucuresti,

România


Orasul: Bucuresti


Codul orasului: BUH


Tara: România


Codul tarii: RO


Aeroporturi:


Destinatie:

spre Milano,

Italia


Orasul: Milano


Codul orasului: MIL


Tara: Italia


Codul tarii: IT


Spre Milano
- Decolarea Din:

Din Milano
- Decolarea Spre: