spre Eindhoven

Bilete de avion Chisinau - Eindhoven (EIN), Olanda. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Eindhoven (EIN), Olanda. Rezerva online

Eindhoven - cel mai mare oraș din sudul Olandei (și cel de-al cincilea cel mai mare din țară)

Situat pe malul râului Dommel, orașul a început să crească rapid odată cu stabilirea lucrărilor Philips în 1891, iar proeminența sa industrială a fost cimentată odată cu înființarea producătorului de mașini și camioane, DAF.

Eindhoven nu este unul despre care se gândesc turiștii, dar oferă o serie de atracții și lucruri pline de satisfacție.

Datorită legăturilor sale cu gigantul electronice Philips (un monument lângă stație este dedicat fiului fondatorului companiei), Eindhoven este cunoscut sub numele de "Lichtstad" - orașul luminii - și este unul dintre puterile industriale ale țării.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Van abbemuseum pian pian!

Găzduit într-una dintre cele mai interesante clădiri moderne ale orașului, Van Abbemuseum este una dintre cele mai importante galerii de artă modernă din Olanda. Repere ale celor mai mult de 2.700 de piese includ lucrări ale pictorilor moderni Marc Chagall și Pablo Picasso și cea mai mare colecție de materiale din lume a lui El Lissitzky. Alte colecții notabile includ numeroase sculpturi și instalații de artă, lucrări video și postere, inclusiv o mare colecție de la Paris de la Jacqueline de Jong, precum și exemple din SUA, Germania și Europa de Est.

Muzeul DAF

Eindhoven este sediul DAF, unul dintre cei mai mari producători de camioane din Europa (și, odată, mașini), de la fondarea companiei în 1928. Început de frații Hub și Wim Van Doorne într-un magazin mic de fierărie, compania - Doorne Aanhangwagen Fabriek - a început să producă produse de inginerie simple, progresând treptat de la remorci la mașini și camioane. Unul dintre cele mai populare muzee din sudul Olandei, Muzeul DAF este un testament al succesului companiei și include o replică a atelierelor și birourilor originale, împreună cu eșantioane ale vehiculelor sale de-a lungul deceniilor, inclusiv un număr de prototipuri.

Muzeul PSV Eindhoven Jos Dielis

Calling Eindhoven obsedat de fotbal este o subevaluare. Dar aceste pretenții par rezonabile atunci când sunteți acasă la Philips Sport Vereniging (PSV), unul dintre cele mai de succes francize de fotbal din Europa. Iar clubul care a sărbătorit aniversarea a 100 de ani în 2014, are o istorie plină de expunere la Muzeul PSV Eindhoven, de la costume istorice până la fotografii și filme din carieră. Excursii ghidate de stadionul echipei Philips sunt, de asemenea, disponibile și includ pachete care iau practică în echipă, astfel încât să puteți vedea jucătorii în acțiune.

Biserica Sf. Ecaterina

Biserica St. Catharinakerk (St. Catharinakerk) a fost construită în stil neogotic în 1867. Cladirea originală - dedicată Sf. Ecaterina din Alexandria - a fost consacrată în secolul al XIII-lea și a fost de multe ori grav afectată de război și foc, chiar petrecând o parte din secolul al XVIII-lea ca un magazin de grajduri și arme. Structura actuală încorporează o serie de referințe simbolice la opera lui Joseph Thijm, unul dintre cei mai cunoscuți scriitori ai țării. Printre obiectivele sale se numără turnurile gotice franceze, înalte de 73 de metri și cunoscute ca David și Maria. Evidențele interioare includ ferestrele vitrate și cele două organe, una dintre ele având 5,723 conducte.

Muzeul Philips Metro Centric

Găzduit lângă fabrica unde Gerard Philips și-a făcut primele becuri cu incandescență în anii 1890, muzeul Philips arată cum această întreprindere mică, după ce a crescut, a devenit una dintre cele mai mari companii de electronice din lume. O vizită la Muzeul Philips ultra-modern oferă vizitatorilor o imagine de ansamblu excelentă a succesului companiei, precum și a celor mai memorabile produse. Una dintre cele mai populare caracteristici ale muzeului este Misiunea Eureka, un joc interactiv care implică chestionare și puzzle-uri digitale și există și alte exponate interactive pe care le bucură copiii. Tururile ghidate de limba engleză ale muzeului și reperele orașului legate de Philips sunt disponibile.

Satul Van Gogh, Nuenen

Doar opt kilometri nord-est de Eindhoven este satul perfect de imagine Nuenen, renumit în toată lumea pentru includerea sa în arta lui Vincent Van Gogh, care locuia aici între 1883 și 1885. Casa lui temporară era în casa păstorilor, care a fost complet restaurat la stilul său original. Un punct culminant al unei vizite este Vincentre, o atracție excelentă nouă dedicată artistului și timpului său în Nuenen, și punctul focal al numeroaselor plimbări pline de succes pe urmele lui Van Gogh. Aceste excursii auto-ghidate prin ceea ce se numește Muzeul în aer liber vă duc la mai mult de 20 de locații diferite răspândite în jurul satului care se raportează la artist (unele cu comentarii audio).


spre Eindhoven

/

Olanda


Orasul: Eindhoven


Codul orasului: EIN


Tara: Olanda


Codul tarii: NL


Aeroporturi:


Spre Eindhoven -
Decolarea Din:

Din Eindhoven -
Decolarea Spre: