spre Dublin

Bilete de avion Chisinau - Dublin (DUB), Irlanda. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Dublin (DUB), Irlanda. Rezerva online

Informații generale

Capitala Irlandei este cel mai mare și frumos oraș al republicii – Dublin. Acesta este situuat în partea de Est a țării. Acolo se scurge un râu neobișnuit Liffey. Fluxul de apă, împarte orașul în două zone principale: Nord și Sud. Zona din Sud a orașului, este înconjurată de munți, iar la vest se întinde pe o câmpie largă. Orașul a păstrat individualitatea sa, aici nu sunt multe clădiri moderne și odată ce ajungeți aici, puteți resimți profund atmosfera din trecut.

Istoria de secole al orașului Dublin, a început cu mult timp în urmă. Acest oral poate fi găsit în cronici și documentele istorice, care au fost tapate în anul 140. Anume această dată a marcat manuscrisul și se consideră că pe atunci deja existau locuitori în locurile metropolei moderne. Cu toate că, oficial se crede că Dublin a fost nu mai devreme de anul 988, pe când izvoarele istorice, sugerează că oamenii de origine, au populat acest teritoriu mult mai devreme. Tot atunci, au început construcția cetăților și barierele orașelor, la momentul de față, acestea au devenit obiective turistice.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Dublin

Chiar dacă, acesta nu este cel mai mare oraș din zonă, cu siguranță, aici aveți ce vedea – multe monumente, construcții arhitecturale, construcții de sute de mii de ani în urmă, fascinează cu atmosfera și frumusețea irezistibilă. După cum sa menționat deja, orașul este împărțit în două zone. Cea mai atractivă și deosebită zonă pentru vizită, este parte din Sud, iar cea de Nord, de asemenea, este plină de surprizele ei. Aici se află renumita stradp O'Konnol – strada care a fost distrusă în mod repetat, iar apoi reconstruită.

Turiștii preferă Dublin-ul, deoarece, aici, sunt cele mai bune teatre și muzee. În plus, orașul include în sine cele mai frumoase și istorice locuri de atracție din Irlanda. Printre acestea se numără Castelul Dublin – care a fost construit în 1204 și este un exemplu similar a clădirii medievale, Grădina Zoologică - cu multe specii de animale neobișnuite. Frumusețea și puterea Catedralei Sf. Patrick este resimțită de foarte mulți locuitori și turiști. Turiștilor le va fi interesant să privească închisoarea Kilmainham Gaol, care în același timp este un muzeu. De asemenea, este demn de remarcat "monumentul de lumină", denumit Acul Dublin-ului. Acest monument, cu înălțimea de 120 metri, construit în 2003 și este considerat cel mai înalt din Dublin.

Dublin a fost mult timp considerat celebru pentru prepararea berii, dar acum este un oraș modern, unul dintre centrele financiare și industriale ale lumii. În ultimii ani, orașul a crescut, dezvoltarea economiei, infrastructurii și standardele de viață a cetățenilor și orașului a evoluat considerabil. Dublin este inclus în clasamentul celor mai scumpe orașe din Europa, și s-a clasificat în top 10. Cu toate acestea, acest pas, nu împedică cetățenilor să trăiască fericiți, așa cum, Dublin se laudă cu unele dintre cele mai mari salarii pentru funcțiile publice din Lume.

Dublin nu în zadar este botezat Silicon Valley din Europa – sunt amplasate birourile renumitelor companii, cum ar fi celebrul Google, Facebook și principalul birou Microsoft și multe altele. Excursiile și conferințele care se petrec anual, pe teme IT, adună la Dublin, sute de experți din întreaga lume.

Rezervați un bilet spre Dublin împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Dublin este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Dublin, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Dublin.

Puteți găsi toată informația necesară despre toate biletele electronice de avion online.

Dublin

/

Irlanda


Orasul: Dublin


Codul orasului: DUB


Tara: Irlanda


Codul tarii: IE


Aeroporturi:


Spre Dublin -
Decolarea Din:

Din Dublin -
Decolarea Spre: