spre Amsterdam

Bilete de avion Chisinau - Amsterdam (AMS), Olanda. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Amsterdam (AMS), Olanda. Rezerva online

Informații generale

Vizitați Veneția Nordului.

Dacă sunteți în căutarea a celui mai prietenos și relaxant oraș din Europa, atunci dvs l-ați găsit – acesta este Amsterdam, capitala Olandei. Amsterdam este unul din cele mai frumoase orașe din Europa și a fost denumit "Veneția Nordului" din cauza canalelor pitorești, situate de-a lungul orașului. Oamenii cumpăra bilete avia spre Amsterdam, pentru a savura arhitectura impresionantă, toleranța incredibilă a oamenilor, lalelele frumoase, muzeele deosebite și festivaluri fără sfârșit. Fiți gata pentru cea mai deosebită călătorie din viața dvs, încercați să reușiți bilete de avion ieftine spre Amsterdam pe Avia.md.

Când să rezervați bilete de avion spre Amsterdam

Cu toate că Amsterdam-ul are un climat destul de moderat, uneori acesta poate fi capricios, astfel încât, niciodată nu poți fi sigur cum va fi vremea de mâine. Sezonul de vârf pentru zborurile spre Amsterdam este luna decembrie și din aprilie până în august. Oamenilor le place să viziteze acest oraș în timpul primăverii și verii, pentru a vedea faimoasele lalele a Amsterdam-ului, bine-cunoscutele evenimente, cum ar fi: Festivalul de Muzică pe canale și Festivalul din Olanda. Se consideră sezonul pe jumătate luna septembrie și perioada de mijloc a lunii martie până la sfârșitul acesteia. Sezonul slab – este perioada din octombrie până în noiembrie și din ianuarie până la mijlocul lui martie. În timpul iernii, uneori devine destul de rece, astfel încât canalele pot îngheța; în cazul în care canalele sunt înghețate destul de bine, puteți să le patinați. Bilete și camere de hotel sunt mult mai ieftine în sezonului slab, iar muzeele mai puțin aglomerate de turiști.

Rezervați un bilet spre Chicago împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Amsterdam, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Amsterdam, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Amsterdam.


spre Amsterdam

/

Olanda


Orasul: Amsterdam


Codul orasului: AMS


Tara: Olanda


Codul tarii: NL


Aeroporturi:


Spre Amsterdam -
Decolarea Din:

Din Amsterdam -
Decolarea Spre: