spre Elveţia

Bilete de avion Moldova - Elveţia (CH). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Elveţia (CH). Rezerva online

Unui observator din afară i se poate părea Elveţia o ţară ideală. În cele din urmă, anume aici vă puteţi bucura de cele mai bune fondue şi ciocolată elveţiană, cît şi a servi o băutură după schi cu o minunată privelişte la munte.

Chiar şi comunitatea ştiinţifică consideră Elveția - o idilă. Țara este plasată mereu pe primul sau al doilea loc în clasamentul celor mai fericite ţări din lume.

Munţi în loc de birouri, animale sălbatice în loc de rețele sociale, cabane alpine în loc de mega oraşe: urmaţi chemarea inimii şi întorceţi-vă la rădăcini ! Plimbările pietonale, cu bicicleta şi canotajul vă sunt în aşteptare pentru o aventura de neuitat. Apropierea de natură se face simțită chiar şi în oraşele elveţiene.

Când este mai bine de călătorit în Elveția ?

Este dificil de a determina cel mai bunt timp pentru a vizita Elveția - în orice moment al anului, puteți găsi locuri cu vreme potrivită.

Sezonul de schi în Alpi durează din luna decembrie până la începutul sau mijlocul lunii aprilie.

A călători în partea centrală a țării este cel mai bine din iunie până în septembrie, zona lacului Geneva, este confortabilă pe tot parcursul anului (deși lunile martie-aprilie și octombrie-noiembrie sunt destul de ploioase), pe când în Ticino de la începutul lunii mai până în octombrie este vreme caldă.

În orice caz, puteți alege întotdeauna o destinație de vacanță, în conformitate cu preferințele Dumneavoastră, însă ar trebui să luați în considerare condițiile meteo instabile în munți.

Este suficient de a călători cu bagajul de mână?

Ca și în multe alte țări din Europa de Vest, Elveția dispune de un sistem întreg de reduceri și prețuri promoționale pe perioade anumite, atunci când prețul unui anumit grup de produse este redus semnificativ. În unele lanțuri mari de retail reducerile pot ajunge la 70% (nu trebuie de neglijat faptul rambursării a 12% TVA la ieșirea din țară), însă, în medie, reducerea poate fluctua de la 30-50%. Perioada cea mai lungă a reducerilor începe de Crăciun și durează până în mijlocul lunii februarie. În multe orașe mari perioada reducerilor poate dura și mai mult - în Zurich, de exemplu, pregătirile pentru reducerile tradiționale de Crăciun încep din seara de 25 noiembrie, atunci cînd renumita stradă Bahnhoffstrasse este ornamentată cu lumini și circa 150 de magazine și buticuri lucrează până seara târziu-22.00. Perioada de reduceri, însuși, începe din 27 noiembrie și durează toată vacanța (din 24 până în 31 decembrie și chiar 2 ianuarie), numeroase magazine sunt deschide până la ora 17.00 în timpul săptămînii, iar în week-end - de la 11.00 până la 18.00. În plus, în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, se deschid 5 piețe tradiționale în tot orașul (cea mai mare piață - piața acoperită de la gara centrală din Zurich Hauptbahnhof). Aproximativ aceeași situație este și în alte orașe ale țări. Dar vă putem oferi întotdeauna bilete la prețuri avantajoase, cu bagajul inclus.

Avia.md selectează ofertele pentru bilete în Elveția la cele mai avantajoase condiții printre multe companii aeriene situate în întrega lume. Cu noi vei uita de taxe și marje - pe Avia.md sunt adunate numai cele mai ieftine bilete de avion spre misterioasa Elveție.