spre Geneva

Bilete de avion Chisinau - Geneva (GVA), Elveţia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Geneva (GVA), Elveţia. Rezerva online

Informații generale

Unul dintre cel mai frumos oraș din Elveția poate fi considerat Geneva. Dimensiunile și numărul de populație care locuiesc în ea, o poziționează pe al doilea loc, din celelalte orașe ale țării. Geneva este situată pe malul lacului, între crestele Jura și Alpi și este înconjurată de Franța. De asemenea, se conectează cu Elveția printr-un, teren mic și un lac. O faimă considerabilă Genevei o aduce o varietate vastă de locuitori, care sau amplasat pe acest teritoriu.

La momentul actual, Geneva este considerată a fi capitala lumii, deoarece pe teritoriul acesteia se află sediul central al companiilor de renume mondial. Printre acestea sunt: Oficiul Națiunilor unite, Crucea Roșie, OMC și altele. Aici, mai sunt amplasate un număr foarte mare de bănci, companii financiare, care atrag un număr mare de investitori din alte țări.

Geneva, de asemenea, este un centru major de transport în Țară. Acest lucru se datorează faptului că orașul este situat în apropiere de aeroportul internațional al Elveției și Geneva este conectată la orașele altor țări, prin stațiile de cale ferată a orașului, precum și portul de pe malul lacului Geneva.

Geneva, are un număr mare de industrii foarte dezvoltate. Printre acestea se numără magazinele de bijuterii, mașini-unelte, mecanică de precizie, electronice și industrie de ceasuri. Toate acestea întreprinderi necesită competențe înalte și precizie specială în fabricarea produselor. Pentru a face aceste lucruri, orașul are o mulțime de universități, colegii și școli profesionale, care pregătesc tinerii specialiști pentru acest domeniu al industriei.

Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Geneva

Râul Rhon, desparte Geneva în două zone. Una dintre aceste, prezintă un centru cultural și istoric, care atrage un număr mare de turiști. Un interes deosebit manifestă Catedrala Sf. Petru, a fost construit aproape într-o sută de ani. Lângă Catedrală este creată o zonă frumoasă din Bourg de Four. Pe aceasta până în momentul de față, s-au păstrat resturile de drumuri pavate, create cu câteva sute de ani în urmă. A doua zonă, reprezintă centrul de afaceri al orașului, fiind populat de o varietate de bănci, birouri și sedii, la fel este amplasată stația de cale ferată, bazinul urban, Palatul Nației și Zgârie-Norii Rezidențiali.

Una dintre cele mai frumoase și faimoase atracții din Geneva, se consideră fântâna construită pe Lacul Geneva. Acest havuz este unul dintre cele mai mai havuzuri din lume, cu înălțimea de 140 metri.

Datorită poziției sale geografice, Geneva este cunoscut pentru numărul vast de parcuri și de vânturile nordice, ceea ce face orașul, unul dintre cele mai sănătoase din lume. Pe malul lacului Geneva, se află o mulțime de parcuri și stațiuni de odihnă. Renumit pe tot glob celebrul ceas Floare, de pe Promenade du Lac.

Pentru a crea acest ceas, anual sunt folosite o cantitate enorm de mare de arbuști de flori. Vântul Nordic ajută la curățirea atmosferei poluate și transmite spre oraș, arome florilor alpine

Rezervați un bilet spre Geneva împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Geneva, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Geneva, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Geneva.


spre Geneva

/

Elveţia


Orasul: Geneva


Codul orasului: GVA


Tara: Elveţia


Codul tarii: CHSpre Geneva -
Decolarea Din:

Din Geneva -
Decolarea Spre: