spre Zurich

Bilete de avion Chisinau - Zurich (ZRH), Elveţia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Zurich (ZRH), Elveţia. Rezerva online

Informații generale

Acest oraș elvețian de nord-est, cu o populație de circa 400 de mii de personae, este unul dintre cele mai importante orașe din lume, cauza fiind rolului său financiar, științific și cultural. Standardul de calitate de trai din Zurich se afla pe locul al doilea în lume, dar în același timp, cazarea și masa în oraș - una dintre cele mai scumpe.

Istoria orașului datează din timpuri foarte vechi: a fost fondat de celți și germani, și în primul secol î.Hr. Romanii antici l-au numit Turikum.

Ce puteți vedea și cu ce vă puteți ocupa în Zurich?

Centrul istoric al Zurich e prezentat de catedrale și biserici: turnul gotic Grossmünster, care oferă o panoramă magnifică a orașului, alături de vitrariile abației pentru femei Fraumyunstre, create de Marc Chagall; Turnul modest al Bisericii Sf. Petru decorat cu cel mai mare ceas din Europa (aproximativ 9 m diametru).

Universitățile și școlile tehnice din Zurich unde au absolviti cei mai mari genii precum Albert Einstein si Wilhelm Röntgen.

Zurich are cele mai originale muzeie. Pe lângă muzeu national istoric și industrial există, de asemenea, muzee de dinozauri, iepuri, jucării, roți de filare și de tramvaie.

Tramvaielor li se acordă o atenție deosebită în Zurich căci aceasta este principala formă de transport. Aici nu există niciodată blocaje în trafic și transportul public este mereu în grafic. Ciclismul este cel mai popular transport în rândul populației. În același timp rețeaua feroviară este echipată cu trenuri moderne de mare viteză.

În Zurich, toate sunt create pentru confort și viață senină.

Rezervați un bilet spre Zurich împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Zurich, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. La procurarea biletelor de avion puteți accesa descrierea detaliată a companiei AVIA. Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Zurich, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Zurich.


spre Zurich

/

Elveţia


Orasul: Zurich


Codul orasului: ZRH


Tara: Elveţia


Codul tarii: CH


Aeroporturi:


Spre Zurich -
Decolarea Din:

Din Zurich -
Decolarea Spre: