Air Moldova

Compania aeriana - Air Moldova (9U). Bilete de avion, preturi online

Cumpara bilete de avion ieftine AIR MOLDOVA online in Moldova.

Pe site-ul companiei avia.md puteți comanda bilete de avion Air Moldova online fără cozi și alte probleme. Noi lucrăm direct cu această companie aeriană, oferind clienților condiții comfortabile.

Compania aeriană Air Moldova – este cel mai mare transportator avia, ce deservește cursele internaționale. Deservirea extraordinară, costul accesibil de zbor, nivelul înalt de securitate – sunt calitățile distinctive ale companiei. Compania a fost fondată în anul 1993 și este lider absolut după numărul de clienți deserviți. Sunt disponibile atât zborurile de linie, cât și charter. Anual sute de mii de oameni se folosesc de serviciile companiei date, fiind multumiți de calitatea înaltă și accesibilitate.

Direcții către care Air Moldova zboară de la Chișinău (kiv)

Azerbaijan


Cipru


Franta


GeorgiaGermaniaIrlanda


Israel


Italia

Marea Britanie


Portugalia


Republica Cehă


Spania


TurciaLista destinațiilor poate fi schimbată în dependență de sezon.

Cum găsiți și rezervați un bilet de avion

Sistemul nostru de căutare permite să găsiți toate zborurile Air Moldova către destinațiile dorite. Indicați următoarele date:

  • Bilet pentru o singură direcție sau dus-întors;
  • Data plecării din Moldova și întoarcerii;
  • Numărul de pasageri.

Sunt și opțiuni suplimentare. De exemplu, puteți cumpara bilet de avion Air Moldova pentru un timp concret de decolare/aterizare.Puteți opta pentru o căutare a unei curse directe, indicând data fixă sau selectând opțiunea «business».

Vi se va propune să alegeți din opțiunele existente și să rezervați bilet de avion Air Moldova pentru data dorită. Puteți achita prin următoarele modalități:

  • Bani cash;
  • Prin terminal;
  • Bani electronici;
  • Prin bancă;
  • Card VISA sau MasterCard.

În prezent prețurile Air Moldova sunt cu mult mai mici față de transportatorii europeni, ce efectuează zboruri internaționale.

Mereu puteți comanda bilete de avion ieftine Air Moldova pentru destinația dorită. Concretizați informația la numărul de telefon +373 (22) 890-890. Biletele de avion în Moldova pot fi schimbate sau returnate rapid în orice moment, dacă nu mai doriți să călătoriți din motive personale.

Bilete de avion in Moldova - AVIA.MD