spre Yaounde (YAO)

Aeroport: Yaounde (YAO), Yaounde / Camerun. Cumpara bilet de avion Chisinau-Yaounde (YAO)

Bilete avion către aeroportul Yaounde (YAO), Yaounde / Camerun

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Yaounde (YAO), Yaounde / Camerun. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Yaounde (YAO) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Yaounde (YAO) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Yaounde (YAO), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Yaounde (YAO), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Yaounde (YAO), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Yaounde

/

Yaounde

/

Camerun


Aeroportul : Yaounde


Codul aeroportului : YAO


Aeroport mediu


Latitudine : 3.83604001998901
Longitudine : 11.5235004425049


Orasul : Yaounde


Codul orasului : YAO


Tara : Camerun


Codul tarii : CMAlte aeroporturi:


Spre Yaounde / Yaounde
Decolarea Din:

Din Yaounde / Yaounde
Decolarea Spre: