spre Les Salines (AAE)

Aeroport: Les Salines (AAE), Annaba / Algeria. Cumpara bilet de avion Chisinau-Les Salines (AAE)

Bilete avion către aeroportul Les Salines (AAE), Annaba / Algeria

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Les Salines (AAE), Annaba / Algeria. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Les Salines (AAE) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Les Salines (AAE) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Les Salines (AAE), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Les Salines (AAE), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Les Salines (AAE), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Les Salines

/

Annaba

/

Algeria


Aeroportul : Les Salines


Codul aeroportului : AAE


Aeroport mediu


Latitudine : 36.8222007751465
Longitudine : 7.80916976928711


Orasul : Annaba


Codul orasului : AAE


Tara : Algeria


Codul tarii : DZ
Spre Annaba / Les Salines
Decolarea Din:

Din Annaba / Les Salines
Decolarea Spre: