spre Jomo Kenyatta Intl (NBO)

Aeroport: Jomo Kenyatta Intl (NBO), Nairobi / Kenya. Cumpara bilet de avion Chisinau-Jomo Kenyatta Intl (NBO)

Bilete avion către aeroportul Jomo Kenyatta Intl (NBO), Nairobi / Kenya

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Jomo Kenyatta Intl (NBO), Nairobi / Kenya. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Jomo Kenyatta Intl (NBO) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Jomo Kenyatta Intl (NBO) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Jomo Kenyatta Intl (NBO), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Jomo Kenyatta Intl (NBO), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Jomo Kenyatta Intl (NBO), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Jomo Kenyatta Intl

/

Nairobi

/

Kenya


Aeroportul : Jomo Kenyatta Intl


Codul aeroportului : NBO


Aeroport mare


Latitudine : -1.31923997402
Longitudine : 36.9277992249


Orasul : Nairobi


Codul orasului : NBO


Tara : Kenya


Codul tarii : KEAlte aeroporturi:


Spre Nairobi / Jomo Kenyatta Intl
Decolarea Din:

Din Nairobi / Jomo Kenyatta Intl
Decolarea Spre: