spre Kenya

Bilete de avion Moldova - Kenya (KE). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Kenya (KE). Rezerva online

Republica Kenya - amplasată în partea de est a continentului african, pe ecuator. Țara este cunoscută prin numeroase lacuri, izvoare termale și gheizere de origine vulcanică, parcuri și rezervații naționale, unde locuiesc în libertate, aproape toate speciile de animale și păsări din Africa. Minunatele plaje de nisip a Oceanului Indian, care se întind de la nord la sud de-a lungul coastei, de mult timp au atras numeroși turiști, mai ales pentru diving.

Ce este de văzut

Plajele cele mai populare sunt considerate a fi în regiunea orașului Lamu, precum și în zonele Malindi, Watamu, Ghedi și Mombasa.

Parcul Național Amboseli este situat la poalele Kilimanjaro, care oferă o priveliște impresionantă asupra crestei vulcanului înzăpeziți.

Rezervația naturală Masai Mara este situată la 390 km de Nairobi și este o continuare a celebrului parc tanzanian Serengeti. Aici se poate văzut marii “cinci” africani.

Tsavo Est și Vest - cea mai mare rezervație naturală din Kenya, care se află în sudul țării și a fost deschisă în anul 1947. Aici locuiesc aproximativ 60 de specii de animale și 400 de specii de păsări.

Valea Marelui Rift - care se întinde din Madagascar până în Israel. Valea este situată între Nairobi și frumosul parc natural Masai Mara. Valea este înconjurată de plantații de ceai și cafea de mărimi impresionante.

Parcul Național Meru este situat la est de Muntele Kenya, la 350 de kilometri de la Nairobi. Parcul este faimos datorită „rinocerilor albi“ care populau parcul până în anul 1988. Apele râul atrag animale diferite. Se întâlnesc specii rare de zebre, gazelele și girafe.

Parcurile naționale Samburu și Shaba - sunt situate în partea de nord a țării și sunt foarte asemănătoare între ele. Des pot fi întâlniți în parc babuini, gerenuk sau gazele Giraffidae, bivoli, antilope, girafe reticulate, elefanți și zebre, mai puțin puteți vedea leoparzi și lei. La râu - crocodilii leneși și hipopotamii care se scăldă.

Parcul național din preajma lacului Naivasha. În zona lacului locuiesc peste 340 de specii de păsări.

Parcul National a lacului Nuguria este situat în 156 km de capitala, în valea marelui Rift din Africa. Bogat în pește și alge, apele lacului atrag mai mult de un milion de flamingo roz și pelicani, precum și pelicani, stârci și cormorani.

Rezervația naturală Marină - mai multe zone ale parcului sunt situate de-a lungul coastei Oceanului Indian. Parcul atrage prin posibilitatea de a petrece timpul nu numai pe plajă, dar, de asemenea, a face un diving safari în regatul recifelor de corali din apele de coastă.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Kenia printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe pagina web Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Kenia.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Kenia poate varia.