spre Emiratele Arabei Unite

Bilete de avion Moldova - Emiratele Arabei Unite (AE). Rezerva online

Cumpara bilete de avion din Chisinau spre Emiratele Arabe Unite

Informații generale

În Peninsula Arabică din Asia de Vest, este situat un stat ce e alcătuit din alte 7 mici regate. Orașul Abu Dhabi, spre deosebire de celelalte, este capitala Emiratelor Arabe Unite. Restul orașelor sunt Ras Al Khaimah, Umm Al Quwain, Ajman, Dubai și Sharjah. Arabii sunt principala naționaliate dinEmiratele Arabe Unite(EAU). Totuși în EAU și există și un număr mare de străini. Este logic să presupunem că limba lor națională - arabă. Da, este adevărat, dar conversația în limba engleză e folosită cel mai des în comparație cu limba națională.

Orice stat membru al Emiratelor Arabe Unite are o autocrație absolută. Consiliul Suprem, format din membri ai consiliului de administrație al Emiratelor, este principalul organ al puterii de stat. Alegerile prezidențiale au loc de propria lor compoziție.

EAU are un climat subtropical, astfel încât ploaia nu este un fenomen prezent aici. Vara este foarte cald, iar în timpul iernii nu este deosebit de rece (temperatura rareori scade sub 19 grade Celsius). Apa de aici este de asemenea caldă și niciodată nu se răcește, deoarece temperatura sa este de cel puțin 15 de grade, și chiar și atunci când este iarna. În timpul verii, temperatura apei variază de la 30 la 40 de grade. Dar nu vă faceți griji, statului îi pasă de cetățenii săi și în toate locurile, până la stațiile de autobuz sunt instalate aparate de aer condiționat, care răcesc aerul și ajută considerabil oamenii să trăiască confortabil.

Plantele ajanjate cu pricepere pe teritoriu orașelor ceea face orașul mult mai frumos, în ciuda faptului că cea mai mare parte a emiratului este deșert.

In vremuri de scădere a căldurii începe sezonul de venire a valurilor de turiști, de multe ori continuând până în vară. Anume în acest sezon cei mai multi doresc să efectuieze un tur al Emiratelor.

Centrele EAU turistice sunt foarte populare:

  • Dubai - deține un număr foarte mare de locuri pentru divertisment
  • Sharjah - vacanță ieftină și de calitate
  • Fujairah - are o varietate de relief
  • Ajman - un loc pentru iubitorii de o vacanță moderată și confortabilă
  • Abu Dhabi
  • Pase Al Khaimah - are diferite gheizere și alte surse naturale de apă.

Caracteristicile Emiratelor:

EAU practică în mod activ Islamul. Bronzarea în lenjerie pentru femei este strict interzisă. De asemenea, importul de droguri este grav pedepsit, și pentru produsele de alcool și din tutun s-au impus restrictii foarte grele. Astfel utilizarea nelimitată a alcoolului este permisă numai la domiciliu sau în tavernele specializate.

Ramadanul - aceasta este cea mai importanta perioadă pentru poporul musulman, în acest timp este strict interzis să se consume băuturi alcoolice și produse de tutun pe stradă. Femeile nu pot fi fotografiate, iar bărbații doar cu permisiunea acestora.

Odihna in Emirate nu este cu siguranță ieftină, dar puteți conta întotdeauna pe un serviciu destul de tolerabil, diverse excursii și evenimente interesante și locuri.

Printre diversele aviacompanii răspândite în întreaga lume, Avia.md oferă servicii de selectare a biletelor spre EAU. Vânzarea directă de bilete nu este produsă de către noi, ci se efectuează pe site-ul nostru unde puteti gasi cele mai mici prețuri, promoții și oferte speciale. Cu noi vei uita despre taxele si tarifele suplimentare - pe Avia.md sunt colectate numai cele mai ieftine bilete de avion spre EAU.

Bilete de avion ieftine către EAU

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și valoarea activă a acțiunilor, prețurile biletelor spre EAU pot varia.