spre Fujairah Intl Arpt (FJR)

Aeroport: Fujairah Intl Arpt (FJR), Al-Fujairah / Emiratele Arabei Unite. Cumpara bilet de avion Chisinau-Fujairah Intl Arpt (FJR)

Bilete avion către aeroportul Fujairah Intl Arpt (FJR), Al-Fujairah / Emiratele Arabei Unite

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Fujairah Intl Arpt (FJR), Al-Fujairah / Emiratele Arabei Unite. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Fujairah Intl Arpt (FJR) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Fujairah Intl Arpt (FJR) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Fujairah Intl Arpt (FJR), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Fujairah Intl Arpt (FJR), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Fujairah Intl Arpt (FJR), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Fujairah Intl Arpt

/

Al-Fujairah

/

Emiratele Arabei Unite


Aeroportul : Fujairah Intl Arpt


Codul aeroportului : FJR


Aeroport mediu


Latitudine : 25.1121997833252
Longitudine : 56.3240013122559


Orasul : Al-Fujairah


Codul orasului : FJR


Tara : Emiratele Arabei Unite


Codul tarii : AE
Spre Al-Fujairah / Fujairah Intl Arpt
Decolarea Din:

Din Al-Fujairah / Fujairah Intl Arpt
Decolarea Spre: