spre Bangkok, Don Mueang (DMK)

Aeroport: Bangkok, Don Mueang (DMK), Bangkok / Thailanda. Cumpara bilet de avion Chisinau-Bangkok, Don Mueang (DMK)

Bilete avion către aeroportul Bangkok, Don Mueang (DMK), Bangkok / Thailanda

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Bangkok, Don Mueang (DMK), Bangkok / Thailanda. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Bangkok, Don Mueang (DMK) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Bangkok, Don Mueang (DMK) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Bangkok, Don Mueang (DMK), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Bangkok, Don Mueang (DMK), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Bangkok, Don Mueang (DMK), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Bangkok, Don Mueang

/

Bangkok

/

Thailanda


Aeroportul : Bangkok, Don Mueang


Codul aeroportului : DMK


Aeroport mare


Latitudine : 13.9125995636
Longitudine : 100.607002258


Orasul : Bangkok


Codul orasului : BKK


Tara : Thailanda


Codul tarii : TH
Spre Bangkok / Bangkok, Don Mueang
Decolarea Din:

Din Bangkok / Bangkok, Don Mueang
Decolarea Spre: