spre Alor Island (ARD)

Aeroport: Alor Island (ARD), Insula Alor / Indonezia. Cumpara bilet de avion Chisinau-Alor Island (ARD)

Bilete avion către aeroportul Alor Island (ARD), Insula Alor / Indonezia

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Alor Island (ARD), Insula Alor / Indonezia. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Alor Island (ARD) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Alor Island (ARD) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Alor Island (ARD), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Alor Island (ARD), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Alor Island (ARD), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Alor Island

/

Insula Alor

/

Indonezia


Aeroportul : Alor Island


Codul aeroportului : ARD


Aeroport mic


Latitudine : -8.13234043121338
Longitudine : 124.59700012207


Orasul : Insula Alor


Codul orasului : ARD


Tara : Indonezia


Codul tarii : ID
Spre Insula Alor / Alor Island
Decolarea Din:

Din Insula Alor / Alor Island
Decolarea Spre: