spre Aeroportul Imsik (BXN)

Aeroport: Aeroportul Imsik (BXN), Bodrum / Turcia. Cumpara bilet de avion Chisinau-Aeroportul Imsik (BXN)

Bilete avion către aeroportul Aeroportul Imsik (BXN), Bodrum / Turcia

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Aeroportul Imsik (BXN), Bodrum / Turcia. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Aeroportul Imsik (BXN) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Aeroportul Imsik (BXN) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Aeroportul Imsik (BXN), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Aeroportul Imsik (BXN), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Aeroportul Imsik (BXN), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Aeroportul Imsik

/

Bodrum

/

Turcia


Aeroportul : Aeroportul Imsik


Codul aeroportului : BXN


Aeroport mic


Latitudine : 37.1400985717773
Longitudine : 27.6697006225586


Orasul : Bodrum


Codul orasului : BJV


Tara : Turcia


Codul tarii : TRAlte aeroporturi:


Spre Bodrum / Aeroportul Imsik
Decolarea Din:

Din Bodrum / Aeroportul Imsik
Decolarea Spre: