din Zhuliany Intl (IEV)

Aeroport: Zhuliany Intl (IEV), Kiev / Ucraina. Cumpara bilet de avion Zhuliany Intl - Chisinau

Bilete de avion de la aeroportul Zhuliany Intl (IEV), Kiev / Ucraina

Aeroportul Internațional Kiev

Zbor avia din Aeroportul Internațional Kiev – destinat pentru a călători rapid și accesibil în cele mai de top destinații ale lumii.
Aeroportul Internațional Kiev este localizat la doar 7 km sud-vest de centrul capitalei din Ucraina. Acesta este deținut de municipalitatea Kiev și situat în cartierul Zhuliany.
În afară de efectuarea zborurilor regulate de pasageri, Aeroportul Internațional Kiev este de asemenea, principalul aeroport de aviație de afaceri din Ucraina și unul dintre cele mai aglomerate centre de aviație de afaceri din Europa. Acesta asigură deservirea a circa 2,6 milioane pasageri anual.
Deplasarea de la aeroport este una comodă și simplă, deoarece exista mai multe căi detransport care ar satisface orice client. Astfel de la aeroport pasagerii pot utiliza: - un taxi - inchiria o mașină - Troleibusul 22 Traseul: Aeroportul „Kiev”-strada Olzhycha -ruta de autobus 78 -serviciul urban de tren electric a cărei stație se localizează la 0.5 km de aeroport.
Asemeni oricărui aeroport modern, Aeroportul Internațional Kiev dispune de zone pentru shopping, restaurante, cafenele și VIP lounge. Acesta este dotat în așa fel încât începutul unei călătorii să fie fantastică pentru toți clienții aeroportuluifie dacă este o familie tânără,un cuplu sau un pasager solitar. Femeile însărcinate sau copiii sub 5 ani au acces gratuit la camera pentru copii și familie, care oferă o mulțime de activități înainte de zbor.
Aeroportul Internațional Kiev are legături directe pe tot parcursul anului, comandă bilete de avion din Kiev spre Minsk, Baku, Varșovia, Budapesta, Koln, Muchen, Atena, Chopenchaga, Viena, Vilnius, Talin inclusiv și zbor direct, cursa Kiev-Chișinău dar și legături sezoniere cu Barcelona, Corfu, Antalya, Heraklion, Tirana, Tivat și alte destinații de vacanță.

Comandă bilete de zbor pe platforma de rezervări online AVIA.MD.
Bilete avia din Kiev spre Chișinău. Rezervă bilete de avion cu zbor din inima Ucrainei. Bilete ieftine de zbor din Kiev spre Aeroportul Internațional Chișinău.

din Zhuliany Intl

/

Kiev

/

Ucraina


Aeroportul : Zhuliany Intl


Codul aeroportului : IEV


Aeroport mediu


Latitudine : 50.4016990661621
Longitudine : 30.4496994018555


Orasul : Kiev


Codul orasului : IEV


Tara : Ucraina


Codul tarii : UAAlte aeroporturi:


Din Kiev / Zhuliany Intl
Decolarea Spre:

Spre Kiev / Zhuliany Intl
Decolarea Din: