spre Sheremetyevo (SVO)

Aeroport: Sheremetyevo (SVO), Moscova / Rusia. Cumpara bilet de avion Chisinau - Sheremetyevo

Zboruri catre Moscova aeroport Sheremetyevo

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau-Sheremetyevo. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Sheremetyevo realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Sheremetyevo s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Sheremetyevo, indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Sheremetyevo, prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Sheremetyevo, ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

Sheremetyevo

/

Moscova

/

Rusia


Aeroportul : Sheremetyevo


Codul aeroportului : SVO


Aeroport mare


Latitudine : 55.972599029541
Longitudine : 37.4146003723145


Orasul : Moscova


Codul orasului : MOW


Tara : Rusia


Codul tarii : RU
Spre Moscova / Sheremetyevo
Decolarea Din:

Din Moscova / Sheremetyevo
Decolarea Spre: