spre Malpensa (MXP)

Aeroport: Malpensa (MXP), Milano / Italia. Cumpara bilet de avion Chisinau - Malpensa

Aeroportul Internațional Malpensa din Milano

Aeroportul Malpensa este situat în apropiere de orașul Busto Arsizio, la cincizeci de kilometri de Milano. Este destul de simplu construit, astfel încât este ușor de navigat.

Aeroportul International Malpensa este cel mai mare nod aerian si unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din țară. În 2015, complexul a deservit mai mult de optsprezece milioane de turiști.

Acesta se compune din două terminale: Terminalul 1 - controlează majoritatea zborurilor, și Terminal 2 - unde sunt plasate aterizările companiei Low Cost Europa.

Pentru a ajunge de la Terminalul 1 la Terminalul 2 este necesar să treacă prin partea stângă a coridorului din aeroport. Acesta este o stație de autobuz cu transport gratuit la fiecare sfert de oră.

În interiorul aeroportului e posibil de a petrece un timp productiv în timp ce așteaptă avionul. Există mai multe magazine și mai mult de treizeci de baruri, restaurante, cafenele, care oferă preparate din diferite părți ale lumii. În plus, există acces liber la rețeaua de Wi-Fi.

Știați că, Avia.md vă poate ajuta să găsiți nu numai bilete de avion? În cazul în care aveți nevoie de un hotel în Milano, Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din acest oraș.

Malpensa

/

Milano

/

Italia


Aeroportul : Malpensa


Codul aeroportului : MXP


Aeroport mare


Latitudine : 45.6305999756
Longitudine : 8.72811031342


Orasul : Milano


Codul orasului : MIL


Tara : Italia


Codul tarii : ITSpre Milano / Malpensa
Decolarea Din:

Din Milano / Malpensa
Decolarea Spre: