spre El Prat Airport (BCN)

Aeroport: El Prat Airport (BCN), Barcelona / Spania. Cumpara bilet de avion Chisinau - El Prat Airport

Aeroport: El Prat Airport (BCN), Barcelona / Spania. Cumpara bilet de avion Chisinau-El Prat Airport

Aeroportul Internațional Barcelona - El Prat

Despre aeroportul din Barcelona.
Zbor spre Aeroportul Josep Tarradellas Barcelona – El Prat, denumit mai simplicat El Prat, este aerorpotul care printre misiunile de bază de a deservi rapid și în maximă siguranță clienții, are și o misiune mai specială - să te încânte!
Veșnic arhiplin aeroportul din Barcelona te va uimi chiar de la începutul vacanței tale din inima Cataloniei prin splendoarea infrastructurii sale.
El Prat este localizat la doar 7 km sud-vest de centrul Barcelonei. Este al doilea cel mai mare aeroport din Spania și al șaselea cel mai aglomerat din Europa.
În anul 2019 aeroportul a înregistrat 52,6 milioane de pasageri, ceea ce a fost un adevărat record al acestuia.
Pentru a te deplasa de la aeroport spre oraș ai mai multe opțiuni în dependență de necesitățile tale. Poți folosi trenul, metroul, rutele de autobuz sau taxiul, toate localizate aproape de aeroport și care pot fi găsite cu ușurință. Terminalele aeroportului din Barcelona au o mulțime de servicii pentru confortul pasagerilor în așteptarea zborului.
Aici călătorii pot face shopping în magazinele de lux, să ia masa în unul din multele restaurante sau doar să se relaxeze în zonele special amenajate. Aeroportul ține cont și de pasagerii foarte tineri, astfel pe teritoriul său pot fi întâlnite terenuri de joacă pentru copii.
În mare parte liniile aeriene ale Aeroportului El Prat sunt cele din interiorul Spaniei, legături cu Regatul Unit, Italia, Franța și Țările de Jos.

Din fericire, aeroportul dat are o cursă de zbor din Chișinău, rezervă chiar acum bilete de avion din Aeroportul Internațional Chișinău spre Aeroportul din Barcelona.
Descoperă vechea Catalonie cumpărând bilete de zbor de pe AVIA.md la cel mai bun preț!
Realizează-ți visul de a vizita Spania și comandă online biletele de avion, pe platforma de rezervări AVIA.MD.

El Prat Airport

/

Barcelona

/

Spania


Aeroportul : El Prat Airport


Codul aeroportului : BCN


Aeroport mare


Latitudine : 41.2971000671387
Longitudine : 2.07845997810364


Orasul : Barcelona


Codul orasului : BCN


Tara : Spania


Codul tarii : ES
Spre Barcelona / El Prat Airport
Decolarea Din:

Din Barcelona / El Prat Airport
Decolarea Spre: