spre Domodedovo (DME)

Aeroport: Domodedovo (DME), Moscova / Rusia. Cumpara bilet de avion Chisinau - Domodedovo

Aeroport Domodedovo (DME) - Moscova, Rusia. Bilete de avion si hoteluri online

Aeroportul Internațional Domodedovo

Despre Aeroportul Domodedovo din Moscova.
Zbor avia, bitele de zbor din Chișinău spre Aeroportul Domodedovo din Moscova, denumit formal "Aeroportul Internațional Domodedovo Mikhail Lomonosov". Situat în regiunea Domoded, la 42 km sud-est de centrul Moscovei, Domodedovo este unul dintre cele mai mari aeroporturi din Rusia în ceea ce privește traficul de pasageri și marfă, și deține acest titlu încă din fosta URSS. În anul 2017 a deservit peste 30 milioane de pasageri, ceea ce l-a clasat al doilea cel mai aglomerat din țară.

Pentru ca timpul petrecut în aeroport să fie cât mai plăcut, aeroportul este dotat cu numeroase spații dedicate pentru a face acest lucru. Domodedovo dispune de o rețea imensă de magazine: bijuterii, haine, obiecte din piele naturală, cărți, cosmetică, dar și alte domenii. Restaurantele sunt foarte diverse, în aeroportul poți servi atât bucate tradiționale rusești, cât și cele din bucătăria italiană, americană, austriacă sau ale altor state. Barurile și cafenelele au o atmosferă specifică, relaxantă pentru a fi cât mai atractive călătorilor.

De la aeroport spre inima Moscovei, pasagerii au la dispoziție mai multe soluții: * Taxi * Trenul (durata unei călătorii circa 65-70 minute până în centrul Moscovei) * Ruta de autocar 308 (45 minute până la Moscova). Aeroportul Domodedovo din Moscova deservește linii aeriene cu state din Europa, de pe alte continente, cât și zboruri efectuate în interiorul țării.

De menționat că Domodedovo deține locul II în ceea ce privește numărul de pasageri din Republica Moldova.
Comandă acum bilete de zbor pe AVIA.md pentru cursa Chișinău – Moscova. Rezervă bilete de avion din Chișinău spre capitala Rusiei, destinația Aeroportul Domodedovo din Moscova.
Pe AVIA.MD ai parte de bilete avia la cele mai avantajoase prețuri și posibilitatea achitării online.

Domodedovo

/

Moscova

/

Rusia


Aeroportul : Domodedovo


Codul aeroportului : DME


Aeroport mare


Latitudine : 55.4087982177734
Longitudine : 37.9062995910645


Orasul : Moscova


Codul orasului : MOW


Tara : Rusia


Codul tarii : RU
Spre Moscova / Domodedovo
Decolarea Din:

Din Moscova / Domodedovo
Decolarea Spre: